• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

05.03.2019

00:00

(FOTO) KRAJ DRAME U SURČINU! Pronađen nestali dečak Vidak (10), evo gde je bio dok je trajala panična potraga za njim!

Vesti

(FOTO) KRAJ DRAME U SURČINU! Pronađen nestali dečak Vidak (10), evo gde je bio dok je trajala panična potraga za njim!

Podeli vest

Vidak Kojić (10) nestao je kada je u ponedeljak krenuo u školu u Surčinu. Za njim je počela potraga,a dečak je sve vreme bio blizu svoje kuće. Kako je otac dečaka potvrdio Vidak se krio u garaži iza njihove kuće.

- Vidak je dobro. Kaže da se oko 9 sakrio u garaži iza kuće - rekao je otac dečka.

Da je dečak nestao šerovano je na društvenim mrežama.

On je poslednji put viđen oko 13 sati na putu do škole. Dečak je imao plavi duks sa kapuljačom i nosio je ranac Crvene zvezde, pisalo se dok ga nisu pronašli oko 1 ujutru.

 

Nešto pre ponoći, otac dečaka je izjavio da je potraga u toku i da ne zna gde bi dečak mogao da bude.

I dalje tražimo Vidaka. Gomila ljudi ga traži, ne možemo da ga pronađemo ceo dan - rekao je nam je njegov otac  i dodao da nemaju ideju gde bi mogao da bude i ne veruje da je pokušao da izbegne neke obaveze, poput kontrolnog u školi. Ponekad ide sam, ponekad sa drugarima u školu.

Njegova sestra koja je podelila apel na društvenim mrežama rekla je da su ga po izlasku iz kuće videli poznanici u autobusu. Takođe, Vidaku škola nije daleko, oko četiri autobuske stanice od kuće.

Nestanak je prijavljen i policiji, i kako je potvrđeno iz MUP -a dečak je pronađen.

Policijski službenici će obaviti razgovor sa dečakom i roditeljima u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ovog slučaja.

O događaju će biti obavešten nadležni centar za socijalni rad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija