• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Večernje novosti

05.03.2019

18:23

KAMERE SNIMILE SVE! Stigli rezultati veštačenja snimaka sa nasipa u Crvenki - Rešena MISTERIJA Jeleninog telefona?! Tužilac preduzima SLEDEĆI KORAK!

Vesti

KAMERE SNIMILE SVE! Stigli rezultati veštačenja snimaka sa nasipa u Crvenki - Rešena MISTERIJA Jeleninog telefona?! Tužilac preduzima SLEDEĆI KORAK!

Podeli vest

Dodatna veštačenja snimka sa nadzornih kamera na nasipu Crvenka u Borči, kao i telefona porodice Marjanović i ubijene Jelene, dostavljena su u Više javno tužilastvo u Beogradu, koje vodi istragu zločina

Ova razjašnjenja je zatrazio Apelacioni sud, koji je ukinuo optuznicu protiv Zorana Marjanovića i naložio da se urade nova veštačenja, koja ne bi bila dvosmislena i unosila zabunu.

NOVA TRI TRAGA ĆE DOVESTI DO UBICE JELENE MARJANOVIĆ! Krvnik sa nasipa OSTAVIO POTPIS!

Izvor iz tužilaštva navodi, medjutim, da je dodatna veštačenja uradio isti veštak i da su i dalje neke stvari ostale nejasne i da najverovatnije tužilac zatražiti i superveštačenje.

ŠOKANTAN PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Veštaci nepobitno utvrdili ZORAN MARJANOVIĆ NIJE UBIO JELENU?!

- I dalje je nejasno da li je Zoranov telefon bio isključen ili nije - kaže izvor.

- Takodje, ista situacija je i sa Jeleninim mobilnim. Nejasno je i šta se vidi na snimcima. Dosta je sve konfuzno.

 

POLITIČAR BIO LUD ZA UBIJENOM PEVAČICOM! Srpski moćnik joj finansirao karijeru, PA SE RAZBESNEO KADA GA JE OSTAVILA!

 

ŠEŠELJ O UBISTVU O KOME DVE I PO GODINE PRIČA SRBIJA: Jeleninog ubicu štiti MOĆAN POLITIČAR ILI TAJKUN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Ovo je smejurija, Tolika prica u nastavcima o nestrucnim ljudima koji rade odnosno neznaju da rade svoj posao a primaju platu na teret poreski obveznika.

Stojko

pre 5 godina

Vi, stoko nemate nimalo postovanja ili saosecanja prema nekim desavanjima. Vi ste sramota ovog posla. Novinarstvo, tu vi ne pripadate, bagro tabloidna

gordana tarana

pre 5 godina

Godine prolaze ali 48 sati nikako da prodju tj da iscure.

Marcco

pre 5 godina

Kako veštak može da utvrdi da li je telefon bio uključen ili nije? Može SSIM, može provajder.... ali veštak ne može.

Jovan

pre 5 godina

Sjajno, eto nama kamera posle tri godine ! Kako cete biti jebani zbog ovog vaseg drzavnog projekta terora i nekrofilije mamicu vam jebem u usta svima

Tajbi Agent

pre 5 godina

Tako pompezan naslov a opet ništa ili ti popularna "novinarska patka", da se uđe na stranicu izabilježi posjećenost iste. Mislim da nije korektno da se ovakvi naslovi objavljuju a da se u stvari ništa i ne zna !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija