• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

06.03.2019

11:01

STRAVA I UŽAS KOD ČAJETINE! Sudarili se golf i punto, troje teško povređeno!

Vesti

STRAVA I UŽAS KOD ČAJETINE! Sudarili se golf i punto, troje teško povređeno!

Podeli vest

Dve sestre iz Mačkata i muškarac iz Požege teško su povređeni u udesu koji se oko devet sati dogodio na magistralnom putu kod Čajetine. Svo troje su preveženi u užičku bolnicu, sa povredama koje za sada nisu opasne po život

Do sudara "golfa" u kome su bile sestre, starosti 39 i 36 godina, a koje su putovale na posao na Zlatibor, i "fiat punta"" koji je vozio Požežanin, došlo je ispred tunela na magistrali iznad Čajetine.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN NOVI SNIMAK ŠABANOVOG UDESA! Auto u kojem je bio pevač POTPUNO SMRSKAN! Gepek od siline udarca ZAKUCAN ZA ZADNJE SEDIŠTE!

 

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama oba vozila su se kretala u pravcu Zlatibora, a u jednom trenutku "punto" je iz krajnje desne trake najverovatnije, preko srednje i leve, pokušao da se isključi na jedan sporedi put. U tom momentu naišao je "golf" i udario u bok "puntu".

Ubzro je na mesto udesa pristigla hitna pomoć iz Čajetine koja je povređene, a koji su bili u svesnom stanju, prevezla u užičku bolnicu.

Iz ove ustanove nam je rečeno da su učesnici u udesu upućeni na dijagnostiku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija