• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

08.03.2019

15:21

EVO ZAŠTO SE BELESLIN ODVALIO OD ALKOHOLA I RAZBIO KUĆICU PARKING SERVISA! Uoči incidenta bio na splavu u Zemunu IZ STVARNO GROZNOG RAZLOGA!

Vesti

EVO ZAŠTO SE BELESLIN ODVALIO OD ALKOHOLA I RAZBIO KUĆICU PARKING SERVISA! Uoči incidenta bio na splavu u Zemunu IZ STVARNO GROZNOG RAZLOGA!

Podeli vest

Slavko Beleslin (45), jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, prezenter informativnog programa , u četvrtak kasno u noć priveden je u policiju i protiv njega je podneta krivična prijava

Beleslin je izazvao incident na parkingu Beton hale oko jedan sat posle ponoći, kada je u jednom trenutku vozilom marke "Tojota" kojim je upravljao, preprečio izlaz sa parkinga i posvađao se sa radnicima na blagajni.

Navodno nije imao novca da plati parking, toliko se iznervirao da je razlupao kućicu Parking servisa, a zbog stakla koje je razbio završio je sa rasečenom rukom.

PRIVEDEN SLAVKO BELESLIN! Pijan razlupao kućicu Parking servisa!

 

Nakon incidenta voditelj je priveden u policiju i ispisana mu je krivična prijava za uništavanje tuđe imovine.

Uoči incidenta naša Beleslin je posetio jedan splav na Zemunskom keju, gde je bila u toku promocija novog albuma jedne pevačice. Nakon što ga obezbeđenje nije pustilo na splav, obratio nam se u kameru, razvukao osmeh i priznao da je slučajno svratio na koju čašicu alkohola.

- Prolazio sam Karađorđevom, ovde je bilo svetlo i služe alkohol. Zato sam došao - izjavio je voditel, a na pitanje kada je najbolji trenutak za ispijanje alkohola rekao je sledeće:

- Dan nakon što sud utvrđuje vaša prava u razvodu. Eto, to je to.

Foto: Twitter.com/Iva Sidjanin

Iva Šiđanin

Teška godina za Beleslina

Podsetimo, voditelj se krajem decembra 2018. godine razveo od supruge Ive Šiđanin posle šest godina braka, poručivši tada u intervjuu za magazin "Gloria" da je uveren da iza svega postoji neki smisao, iako ga ne vidi u ovim trenucima.

Sa Ivom je bio u braku od 22. septembra 2012. godine, a nakon razvoda nisu ostali u prijateljskim odnosima.

Samo par meseci nakon toga, voditelj se suočio sa još jednim teškim periodom. Otišao je sa televizije Prva, a otkaz je dao jer ga, kako je tada i sam naveo, posao više nije ispunjavao i razvod mu je teško pao.

- Ove godine moj život imao je tektonska pomeranja. Dok sam kroz sve to prolazio, mislio sam da mi je ovo najgora godina u životu i pitao sam se kako ću se "dogegati" do decembra. Kad se osvrnem na prethodne 44 godine, bar na one kojih se sećam, nijednoj nisam više želeo da vidim leđa nego 2018. godini - izjavio je tada Beleslin za magazin "Stori".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Pa, šta? Koliko ljudi se razvelo i promenilo posao? Treba li svi da pijani razbijaju kućicu za naplaćivača parkinga i maltretiraju istog? A šta tek treba da rade, oni koji nemaju ni za leba, a kamoli za flašu viskija na splavu i ne voze ni bicikl a kamoli tojotu, a razveli su se? Beleslin treba da bude maksimalno kažnjen.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija