• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

14.03.2019

12:34

(FOTO) MOTKOM PROBIO DEVOJCI PLUĆA, POLOMIO JOJ REBRA, NOŽEM JOJ ISKASAPIO LICE I ISPEKAO JE PEGLOM! Horor u Novom Sadu!

Vesti

(FOTO) MOTKOM PROBIO DEVOJCI PLUĆA, POLOMIO JOJ REBRA, NOŽEM JOJ ISKASAPIO LICE I ISPEKAO JE PEGLOM! Horor u Novom Sadu!

Podeli vest

Đorđe Lacković (24) uhapšen je prekjuče nakon što je u naletu ljubomore zverski pretukao i unakazio svoju devojku Ivanu Filipović (22) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu! Manijak joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i peglom joj pekao ruke

Nesrećna devojka je sa stravičnim povredama završila na grudnoj hirurgiji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati.

PREKLAO NADU, PA JE DRŽAO U NARUČJU NA LIVADI DOK JOJ JE IZ VRATA ŠIKLJALA KRV! Komšije otkrile detalje JEZIVOG zločina u Čortanovcima!

Zajedno živeli

Kako saznajemo od izvora iz istrage, monstruozno iživljavanje se dogodilo u utorak oko 11.30 u stanu u Kosovskoj ulici u širem centru Novog Sada, gde su Đorđe i Ivana živeli.

Foto: S. K.

 

- Okidač za svađu je bila ljubomora, Đorđe je najverovatnije optužio Ivanu da ga vara. Počeo je krvnički da je bije, najpre rukama i nogama, a zatim je uzeo drvenu palicu i nastavio da je udara svuda po telu. Ivana ga je molila da prestane, ali pomahnitali mladić se tada još više razbesneo. Uzeo je peglu, zagrejao je i njome pekao Ivanine obe ruke. Onda je uzeo nož i počeo da je seče. Još se ne zna tačno koliko je trajalo to iživljavanje - priča naš izvor.

Komšije su, kaže on, čule jezivu vrisku i zapomaganje, pa je neko od njih pozvao policiju. Patrola je odmah privela nasilnika, a zatim je pozvana Hitna pomoć, jer je Ivana imala stravične rane i bila je sva krvava.
Najpre je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a zatim je zbog ozbiljnih povreda na plućima upućena na Institut u Sremskoj Kamenici.

- Ona je dovezena sa serijskim prelomom rebara, nagnječenjem grudnog koša, nagnječenjem plućnog krila, probušene su joj plućne maramice. Imala je krv u plućima. Takođe, imala je brojne povrede po licu, opekotine na obe ruke, kao i više uboda i posekotina na butinama - naveo je naš sagovornik iz instituta.

Nesrećna Ivana trenutno nije životno ugrožena, ali oporavak će biti dug i mučan.

Molila ga
Ivana ga je molila da prestane, ali Đorđe se tada još više razbesneo. Još se ne zna tačno koliko je trajalo iživljavanje
Izvor iz istrage

Ćutao u policiji

Što se Đorđa tiče, on se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda, a danas bi trebalo da bude izveden pred tužioca, radi saslušanja. U policiji je uglavnom ćutao i nije želeo da priča o napadu.

Stanari zgrade gde se dogodilo jezivo nasilje, u Kosovskoj ulici, kažu da nisu dobro poznavali Đorđa i Ivanu.

- Oni su podstanari, mislim da su studenti. Viđala sam ih samo u prolazu, ali ništa detaljnije ne znam o njima, ni o tom užasnom mučenju - kratko nam je rekla jedna komšinica.

Foto: S. K.

Zgrada u kojoj se dogodilo nasilje

Lacković podsetio na Musića i Marinkovića

Tortura u stanu u Kosovskoj ulici podseća na užasno iživljavanje Darijana Musića iz Novog Sada i Ahmeta Marinkovića iz beogradskog naselja Kaluđerica.

Musić (32) je 12. novembra 2012. nasmrt pretukao devojku Vladislavu Červenko (25) u svom stanu u naselju Liman u Novom Sadu. Zadao joj je više od 50 udaraca u glavu i telo, a zatim joj je cigaretom "istetovirao" svoj datum rođenja. Vladislava je od strašnih batina preminula. Musić je na prvom suđenju dobio 40 godina zatvora, ali je Apelacioni sud poništio tu presudu i smanjio mu kaznu na 35 godina.

Ahmet Marinković (43) je uhapšen 27. avgusta 2016. nakon što je dva dana zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (25) u iznajmljenoj kući u Kaluđerici. Mariju je policija pronašla u podlivima i obrijanu do glave.

Nesrećna devojka imala je opekotine po licu od užarene metalne cevi. Sa njom su bila deca starosti od tri i dve godine, kao i beba od godinu dana. Utvrđeno je da je Marinković terao Mariju da jede dečiji izmet iz pelene, prikucavao joj eksere u telo, urinirao po njoj... Osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hmm

pre 5 godina

Koliko je to trajalo dok se nisu setili da pozovu policiju.. Po ovom spisku čini se sat vremena..

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija