• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

15.03.2019

11:28 >> 11:47

VOJSKA SRBIJE NA NOGAMA: KAKO JE ISKUSNI PODOFICIR ZAVRŠIO U RECI BISTRICI I UGUŠIO SE?! Sahranjen desetar Ivan Milenković!

Vesti

VOJSKA SRBIJE NA NOGAMA: KAKO JE ISKUSNI PODOFICIR ZAVRŠIO U RECI BISTRICI I UGUŠIO SE?! Sahranjen desetar Ivan Milenković!

Podeli vest

Desetar Vojske Srbije Ivan Milenković (38) iz Malog Golovoda kod Kruševca, koji je nastradao u sredu u selu Dvorane, sahranjen je u rodnom kruševačkom naselju Malo Golovode

Profesionalni vojnik je pre tragičnog događaja logorovao sa svojom četom iz Kruševca.

Izvor bliski istrazi otkrivaju da je desetar Ivan Milenković tokom noćnog odmora, u noći između utorka i srede napustio logor, kao i da je njegovo beživotno telo nađeno u sredu ujutro u 5.50 časova na obali reke Bistrice.  

Milenković je, pokazuju prvi rezultati istrage, pao s visine od preko četiri metra u reku Bistricu.

Nezvanično saznajemo i da je prilikom obdukcije tela desetara Milenkovića primećena povreda na glavi, tačnije naprslina na lobanji, koja je nastala najverovatnije posle pada. Sumnja se i da je tom prilikom Milenković izgubio svest i da se ugušio kada je dospeo u vodu. Osim toga, primećene su navodno i određene promene na srcu, pa se pretpostavlja i da je tom prilikom doživeo srčani udar. 

Ipak, konkretno kako je i zašto nastradao desetar Milenković znaće se tek kada stignu zvanični rezultati obdukcije iz Zavoda za sudsku medicinu Kruševcu koji su prosleđeni u Niš.

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Komanda Kopnene vojske u međuvremenu je formirala i Komisiju za ispitivanje uzroka smrti desetara Milenkovića, a uviđaju na mestu tragedijie prisustvovao je i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu. 

Milenković je sa suprugom Tamarom, dvoje male dece i sestrom živeo u kući u selu Malo Golovode.

Da sve bude još tragičnije, Milenković je tri dana pre pogibije proslavio rođendan, a pre tri godine ostao je i bez majke.

"ŠPIJUN" IZ PETROVCA NA MLAVI ZARADIO NANOGICU! Prodavao lične podatke građana raznoraznim agencijama

Desetar Ivan Milenković je u profesioonalnoj službi Vojske Srbije 16 godina i bio je raspoređen u 246. bataljon ABHO. Obavljao je dužnost vozača motornog vozila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JNA

pre 5 godina

Podoficir, vozac motornog vozila? Svasta u ovoj vojsci.

Banjo

pre 5 godina

Ako vec pisete o vojniku bar se raspitajte. Desetar nije podoficirski cin. I to je profesionalno novinarstvo? Smesno

Izlupavanje

pre 5 godina

Ma otisao da se olaksa, pa se strmeknuo u reku.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija