• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta/Kurir

17.03.2019

11:13

(VIDEO) NOŽEM UBILA NEVENČANOG MUŽA! Horor u Novoj Pazovi!

Vesti

(VIDEO) NOŽEM UBILA NEVENČANOG MUŽA! Horor u Novoj Pazovi!

Podeli vest

Sinoć oko 22 časa desilo se ubistvo u Novoj Pazovi, a prema nezvaničnim informacijama supruga V.R. (60) je ubila nevenčanog muža S.L. (57)

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je V. R. (60) osumnjičenu za ubistvo muškarca sa kojim je živela, saopšteno je danas iz MUP-a.

V.R. iz Nove Pazove se sumnjiči da je sinoć, posle kraće svađe, nožem usmrtila muškarca u kući u kojoj su zajedno živeli. Do ubistva je došlo nakon svađe, a muž je ubijen jednim ubodom nožem u grudi.

Po ovlašćenju nadležnog tužioca, njoj je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je porodici koja je često konzumirala alkohol a par je bio u dugogodišnjoj vezi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 5 godina

Feministkinje, progovorite! Šta je sa nasiljem nad muškarcima? Od kada je vama dato pravo glasa sve je više nasilja. Ludaci dali pravo glasa ludama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija