• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2019

15:50

UHAPŠENI HULIGANI SA MOTORNOM TESTEROM! Privedeno još osoba zbog napada na policajce

Vesti

UHAPŠENI HULIGANI SA MOTORNOM TESTEROM! Privedeno još osoba zbog napada na policajce

Podeli vest

MUP je saopštio da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali i priveli više osoba, zbog sumnje da su izvršile više različitih krivičnih dela i prekršaja tokom sinoćnjeg upada pristalica Saveza za Srbiju u zgradu RTS-a i tokom današnjeg skupa ispred zgrade Predsedništva Srbije

Zbog sumnje da su sinoć uneli motornu testeru u zgradu RTS-a i mahali njom pred zaposlenima u ovoj medijskoj kući privedeni su M. Č. (1977) i M. P. (1976).

OSUĐEN HULIGAN ZBOG UPADA NA RTS! Privedeno još četvoro!

Policija je privela i U. S. (1994) koji se sumnjiči da je sinoć razbio staklo na ulazu u zgradu Radio-televizije Srbije.

Takođe, zbog napada na ovlašćeno službeno lice privedeni su A. N. (1984), V. J. (1976) i M. M. (1995). Oni se sumnjiče da su sinoć, u zgradi RTS-a, fizički nasrnuli na policijske službenike i naneli im više udaraca.

(VIDEO) VUČIĆ SE PONOVO OBRATIO GRAĐANIMA: JA SAM NA SVOM RADNOM MESTU, NIKADA NEĆU POBEĆI!

Priveden je i S.S. (1992) koji je, kako se sumnja, danas na uglu ulica kralja Milana i kneza Miloša fizički nasrnuo na policijskog službenika. O svemu su obaveštena nadležna tužilaštva, kao i sudije za prekršaje.

Prekršajni sud: Jedan osuđen, četvorica čekaju presude

Prekršajni sud u Beogradu izrekao je danas kaznu do 30 dana zatvora 19-godišnjem mladiću zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru u vezi sa sinoćnim upadom u zgradu RTS-a.

(VIDEO) HULIGANI PREDVOĐENI OBRADOVIĆEM ULETELI U KORDON ŽANDARMERIJE I KRENULI KAMIONOM NA POLICAJCE!

Predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao je Tanjugu da je tinejdžer osuđen po hitnom postupku zbog prekršaja "drsko i bezobzirano ponašanje izvršeno u grupi".

On će odmah biti upućen u zatvor na izvršenje kazne, jer žalba na ovu odluku ne odlaže izvršenje, ali svakako im pravo da se žali, dodao je Marinović.

Napomenuo je da su još četiri osobe privedene Prekršajnom sudu i da do kraja dana sud treba da donese odluke i o njihovim slučajevima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kristina

pre 5 godina

Hapsenje su sami trazili jer drzava ne moze sedeti skrstenih rulu dok oni vitlaju motorkama .

micka

pre 5 godina

uvek sam se pitao da li u tom SZS ima nekih mudrih ili malo razumnih ljudi? Ako su to onakvi kakvi su bili sinoc , kada su na onako drzak nacin upali u RTS, to je onda jedna tuga...

Marko

pre 5 godina

Moj Vucicu odma uhapsi toga sto je guro ogradu Djilasa on je najodgovorniji tu bitangu u zatvor odma stavi bice onda svi mirni.

AS

pre 5 godina

Testerase u Padinjak na drustveno koristan rad u Padinjak- neka struzu rucnnom testerom drva par meseci.

deda Raša

pre 5 godina

Sad ce tek videti za koga su radili. Kad ih zatvore, nece im ovi pomoci, oni ce se vaditi na taj politicki imunitet (ebo ga onaj ko ga izmisli i omoguci da kriminalci ne mogu pod udar Zakona) . Kad dodje do sudskog procesa, onda svi peru ruke.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija