• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

18.03.2019

08:51

(VIDEO) PIJANA VIKTORIJA UBILA MUŽA JEDNIM UDARCEM NOŽEM U SRCE! Svi detalji STRAVIČNOG ZLOČINA u kući u Novoj Pazovi!

Vesti

(VIDEO) PIJANA VIKTORIJA UBILA MUŽA JEDNIM UDARCEM NOŽEM U SRCE! Svi detalji STRAVIČNOG ZLOČINA u kući u Novoj Pazovi!

Podeli vest

Viktorija Rumenović (60) posle pijanke i svađe sa nevenčanim mužem Slobodanom Lukićem (55) zgrabila nož i presudila mu. Policajcima rekla da se Slobodan onesvestio, ali je odmah uhapšena

Viktorija Rumenović (60) preksinoć je mortus pijana ubila svog nevenčanog muža Slobodana Lukića (55) u porodičnoj kući u Novoj Pazovi, i to jednim udarcem nožem u srce! Nakon zločina, policajcima je rekla da se Slobodan onesvestio, ali čim su videli leš, bilo je jasno da je nesrećni čovek ubijen, pa je Viktorija uhapšena.

Lokali zajedno

3 litre rakije dnevno, u proseku, pili su Viktorija i Slobodan

Kako smo saznali, krvava porodična drama odigrala se oko 20 sati, u Viktorijinoj kući u Ulici Svetozara Markovića.

- Prema prvim rezultatima iz istrage, Viktorija i Slobodan su u subotu ceo dan pili rakiju, pa su se, kao i mnogo puta pre toga, posvađali. Viktorija je u jednom momentu otišla do kuhinje, uzela nož i zarila ga Slobodanu u grudi. Ubola ga je pravo u srce i on je brzo preminuo - priča naš izvor.

Viktorija je zatim odbacila nož, izašla na ulicu i zamolila prve komšije da pozovu Hitnu pomoć.

Prijavljivala muža zbog nasilja

Viktorija je u nekoliko navrata prijavljivala policiji Slobodana zbog nasilja u porodici.
- Policija je svaki put intervenisala, ali tada nije bilo vidljivih povreda na Viktoriji, a i svaki put bi i ona i Slobodan bili zatečeni mortus pijani. Nijedno od njih dvoje nisu imali krivični dosije - kaže izvor iz istrage.

- Kazala im je da je Slobodan pao u nesvest. Međutim, čim je ekipa Hitne pomoći stigla, sve im je bilo jasno. Lekar je video krv svuda po kući, Slobodan je imao ubodnu ranu na grudima, pa je odmah pozvao policiju i prijavio ubistvo. Za nekoliko minuta patrola policije stigla je ispred kuće, gde su zatekli Viktoriju. Ona je i dalje tvrdila da se Slobodan onesvestio, glumila je kao da joj nije jasno zašto je policija uopšte došla u njenu kuću. Bilo je očigledno i da je pod uticajem alkohola. Odmah je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati - ističe naš sagovornik, i dodaje da je kuhinjski nož, kojim je počinjen zločin, pronađen na podu, nedaleko od Slobodanovog tela. Takođe, na odeći koju je Viktorija imala na sebi bilo je mnogo tragova njegove krvi.

Viktorijine komšije su nam ispričale da su ona i Slobodan po ceo dan pili rakiju i svakog dana su se svađali, pa i fizički obračunavali.

- Viktorija se pre desetak godina doselila u naš komšiluk, sa njenim tadašnjim mužem Tonijem. On je prethodno prodao neki stan u Beogradu, pa su kupili kuću u Pazovi i automobil, kojim je Toni počeo da taksira. Međutim, samo godinu dana kasnije, Toni se ubio pištoljem u toj kući - priča komšija.

Alkohol

Viktorija je posle samoubistva muža, pre 10 godina, bila koliko-toliko normalna, ali onda ju je alkohol upropastio
Perica Baškot

Prema njegovim rečima, Viktorija se od tada promenila i alkohol je uzeo pod svoje.

- Ona iz braka pre Tonija ima odraslu ćerku, koja živi negde u Sremu, i retko je dolazila ovde. Viktorija je u međuvremenu upoznala Slobodana, koji je bio praktično beskućnik. Hranio se po grobljima, ponekad je radio za nadnicu i nije imao stalno mesto prebivališta. Pre nekoliko godina su počeli da žive zajedno u Viktorijinoj kući, ali pošto su oboje bili teški alkoholičari, stalno su se tukli i svađali - navodi komšija.

Meštanin Nove Pazove Perica Baškot ispričao nam je da je i on bio u kratkoj ljubavnoj vezi sa Viktorijom, i to ubrzo nakon Tonijeve smrti.

- Ona je u prvo vreme bila koliko-toliko normalna, ali onda je počela sve više da pije i alkohol ju je upropastio. Više nisam mogao da budem s njom. Ona je, inače, penzionerka i od toga su i živeli ona i Sloba. Po ceo dan su pili. Kupovali su čak tri litre dnevno neke sumnjive rakije! Istina, oni su uvek bili pristojni prema komšijama i poznanicima, nikom nisu pravili probleme i uredno su plaćali sve što im treba, pogotovo alkohol, ali su bili loši po sebe - priča Perica.

Viktorija je juče, nakon hapšenja, saslušana pred dežurnim tužiocem, gde se, u prisustvu advokata, branila ćutanjem. Tereti se za ubistvo, za šta joj preti 15 godina robije.

Slobodanovo telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija