• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

19.03.2019

12:20

MONSTRUM IZ NOVOG SADA TRAŽIO DA GA PREBACE U SAMICU! Unakazio je Ivanu, a sada SE PLAŠI OSVETE PRITVORENIKA KOJI NE PRAŠTAJU SLABIĆIMA KOJI TUKU ŽENE!

Vesti

MONSTRUM IZ NOVOG SADA TRAŽIO DA GA PREBACE U SAMICU! Unakazio je Ivanu, a sada SE PLAŠI OSVETE PRITVORENIKA KOJI NE PRAŠTAJU SLABIĆIMA KOJI TUKU ŽENE!

Podeli vest

Monstrumu koji je pretukao devojku prete i na Fejsbuku i u pritvoru

Đorđe Lacković (24) iz sela Klenje kod Bogatića, koji je zverski pretukao devojku Ivanu Filipović (22) iz Banovog Polja, tražio je da ga smeste u samicu, jer strahuje da će ga pritvorenici pretući nasmrt! Čim je dospeo iza rešetaka, pritvorenici su mu poručili da će ga „ubiti od batina” i nazivali ga pogrdnim imenima: "Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!”

Pretio joj da će joj golim rukama iščupati matericu!

Prema rečima Ljubice Filipović, Đorđe Lacković je i ranije psihički i fizički maltretirao njenu drugaricu Ivanu.
​- Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Bio je patološki ljubomoran, rekao joj je čak da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. Znao je da je zove na svakih 10 minuta kada ode da uradi nokte i proverava da slučajno nije došao neki muškarac u salon. Kada je bila kod mene, proveravao je šta radi, ko je tu… - ispričala je Ivanina drugarica Ljubica Pantelić.

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu devojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara.

- Sada je u frci je jer zna da pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene. Ivaninom bratu je pre hapšenja slao poruku „da vidi da ne smeštaju policiju”, a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu! - navodi naš izvor blizak istrazi.

Lacković je na svom nalogu na Fejsbuku dobio gomilu pretnji, posle čega mu je profil ugašen. Užasnuti monstruoznim iživljavanjem nad nesrećnom devojkom, ljudi su mu poručivali: „Nadam se da će te neko ubiti od batina“, „Štapovima ga izlomiti kao majmuna“, „Molićeš boga da ceo život ostaneš u samici“.

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski veštak, kaže za Alo da je mladić koji je pretukao devojku uživao u mučenju svoje žrtve.

- Reč je o poremećenoj ličnosti. Psihopate znaju da je mučenje zabranjeno, ali uživaju u tome. Sitnica može da ih izbaci iz takta i tada iz njih izbija nezadovoljstvo koje se taložilo godinama. Ovaj mladić je slabić i kukavica, jer je digao ruku na devojku! Posle iživljavanja je otišao da vrati službeni kombi da ne bi dobio otkaz. To govori da vrlo dobro zna šta je dozvoljeno, a šta nije. Devojku je tretirao kao robinju i vratio se da je dokrajči, jer je njegovo mučenje ranije prolazilo nekažnjeno. Otišao je čak i u bolnicu da je traži, jer je taj impuls jači od njega. Čim se nađe na slobodi, on će ponovo pretući devojku sa kojom bude u vezi - kaže dr Dijana Lazić Puškaš i dodaje da se takve osobe kontrolišu u svakodnevnom kontaktu sa ljudima.

ISPOVEST DRUGARICE BRUTALNO UNAKAŽENE DEVOJKE: Đorđe je pretio Ivani da će joj UBITI BRATA I IŠČUPATI MATERICU ako ga prijavi policiji!

- Interesantno je da su uvek kulturni, fini i nikada ne pokazuju bes. Ako su ovu devojku roditelji upozoravali da se vrati kući, a drugarica joj je predlagala da se preseli kod nje, znači da je bila u strahu i da nije smela da ga ostavi. Preživela je veliku traumu i teško će se psihički oporaviti. Naučiće da živi sa tim, trauma će vremenom bledeti, ali je nikada neće zaboraviti - objašnjava iskusna doktorka.

Ivana Filipović je juče otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno lečenje, posle šest dana provedenih u bolnici. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bulevar zna

pre 5 godina

Cccc... eno cekaju ga soba 23-24-25.... :P

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija