• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

19.03.2019

15:50

VESNU NESREĆE PRATE GODINAMA! Ćerka joj umrla od raka, sahranila strica, a sad je PREGAZILA OCA!

Vesti

VESNU NESREĆE PRATE GODINAMA! Ćerka joj umrla od raka, sahranila strica, a sad je PREGAZILA OCA!

Podeli vest

vesna Đ. (31) iz Sevojna, u ponedeljak, 19. marta, u Sokoloskoj ulici u Sevojnu, udarila je autom svog oca Zdravka Rakića (59), koji je izlazio iz šahta u tom momentu

Otac je odmah prebačen u užičku bolnicu, gde je izvršena operacija, ali je na žalost, preminuo posle nekoliko časova.Nesreća se dogodila kada se Vesna vozeći svoj "golf 5" vraćala kući. Ulica u kojoj se to desilo je jako uska, a šaht se nalazi na nekoliko metara od kuće u kojoj žive. Prema izjavama prijatelja Zdravko je bio u šahti i gledao vodomer.

"Čuo je da nailazi automobil i pošao da izađe. Ali, u tom momentu je naišla njegova ćerka, koja ga nije videla od žive ograde, koja je na krivini, a šaht odmah ispod nje", kažu u komšiluku.

(VIDEO) STRAŠNA TRAGEDIJA U SEVOJNU! Ćerka "golfom" PREGAZILA OCA!

Sve koje smo sreli u komšiluku za Rakiće kažu da su divna, časna i poštena porodica.

"Tu su se dva brata Boško i Zdravko doselili i napravili kuće. Pošteni i vredni ljudi. Od njih čovek je samo mogao da očekuje dobro. Svima su pomagali, nikada sa nikim se nisu svađali. Jedna predivna porodica, ali ih prati neka nesreća", kaže jedna komšinica.

Druga je dodala da je Zdravkov brat blizanac Boško, nedavno umro.

"Prošle subote su mu izdavali četrdeset dana. Inače, Vesna je imala veliku tragediju pre nekoliko godina kada joj je preminula ćerka. Bila je stara šest godina i preminula je od karcinoma na kičmenoj moždini. Vesna i Zdravko su imali baš izuzetan odnos, kao što se kaže, kao otac i ćerka", dodala je komšinica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17