• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. J.

19.03.2019

19:45

DRAMATIČNA ISPOVEST DEDE KOJI JE TRAKTOROM PREGAZIO UNUKA (2): Traktor je samo poskočio, sledio sam se od straha...

Vesti

DRAMATIČNA ISPOVEST DEDE KOJI JE TRAKTOROM PREGAZIO UNUKA (2): Traktor je samo poskočio, sledio sam se od straha...

Podeli vest

Batica Mladenović krenuo u rikverc traktorom i slučajno prednjim točkom pregazio unuka Uroša, koji je čudom preživeo, iako teško povređen

Batica Mladenović iz sela Đakus kod Žitorađe u nedelju je u svom dvorištu slučajno traktorom pregazio dvogodišnjeg unuka Uroša preko leđa i leve noge! Mališan je, srećom, preživeo, ali ima teške povrede noge i zbrinut je na niškom Kliničkom centru!

Začuo se vrisak

Šokirani Batica ispričao nam je da se nesreća dogodila oko 11 sati, kad je pokušao da prikači prikolicu na traktor.

- Uopšte nisam video Uroša kad je potrčao prema traktoru. Okrenuo sam se unazad i krenuo u rikverc kad je traktor iznenada poskočio. Odmah sam ugasio traktor i video Uroša pored prednjeg točka... Sledio sam se od straha, za tren sam pomislio da sam ga ubio... Međutim, on je tad vrisnuo i zaplakao, što je značilo da je živ... To me je malo ohrabrilo - priča očajni Batica, dok mu glas podrhtava.

Urošev otac Milan Mladenović kaže da je u trenutku nesreće bio u dvorištu sa suprugom.

- Moj otac je krenuo da prikači prikolicu i morao je da pomeri traktor malo unazad jer je dvorište malo. Pošto smo supruga i ja bili u dvorištu, otac nije obraćao pažnju na Uroša. Međutim, kad je čuo da je moj otac upalio traktor, Uroš je potrčao ka njemu, jer voli da se vozi sa dedom. Tada se začuo vrisak... Sve se desilo u trenu... Otac je momentalno zaustavio traktor i tek tada shvatio šta se dešava - priča Milan.

(VIDEO) STRAŠNA TRAGEDIJA U SEVOJNU! Ćerka "golfom" PREGAZILA OCA!

On i supruga su, kaže, odmah dotrčali do Uroša, ubacili ga u auto i uputili se do Doma zdravlja u Žitorađi. Mališan je odatle prebačen na dalje lečenje u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju, a zatim u niški Klinički centar, gde je operisan.

Sreća u nesreći

- Imali smo sreću u nesreći, jer je Urošu samo povređena noga. Supruga je sada sa njim i, hvala Bogu, sve je dobro. Moj otac je još u šoku, mnogo se potresao. Grize ga savest i, evo, čitav dan ne može da se smiri. Naravno, ne krivim ga. Uroš je, kao i svako dete, malo nemiran. Sreća je što mu nisu povređeni unutrašnji organi i što je reč o manjem traktoru, koji nije toliko težak, inače bi se sigurno završilo tragično - napominje Milan.

Mladenovići su, inače, skromna i vredna porodica. Komšije kažu da je Uroš negovano dete, koje je uvek imalo pažnju roditelja, ali i dede Batice.

Nije životno ugrožen

U niškom Kliničkom centru nezvanično smo saznali da je mali Uroš Mladenović zbrinut na dečjem odeljenju i da nije životno ugrožen.
- Zadobio je prelom leve natkolenice, operisan je i svi vitalni parametri su mu stabilni - kratko su rekli u KC Niš.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija