• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2019

18:22

(FOTO) OVO JE BEBA KOJU JE MAJKA OSTAVILA U TAKSIJU! Radi se o devojčici koja je u dobrom zdravstvenom stanju!

Vesti

(FOTO) OVO JE BEBA KOJU JE MAJKA OSTAVILA U TAKSIJU! Radi se o devojčici koja je u dobrom zdravstvenom stanju!

Podeli vest

Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu, a u MUP-u navode da se dete nalazi u Opštoj bolnici u Kraljevu i da je o slučaju obavešten Centar za socijalni rad

Kako dodaju zaposleni u ovom zdravstvenom centru, lekari su odmah konstatovali da je u pitanju novorođeno dete, staro najviše 48 časova!

(FOTO/VIDEO) PRONAĐENA ŽENA KOJA JE OSTAVILA BEBU U TAKSIJU! Odao je jedan UŽASAN "detalj"!

- Beba je i dalje imala pupčanu vrpcu koja je klemovana, u pitanju je devojčica. Odmah smo obavestili i Centar za socijalni rad i dete smo hitno transportovali na odeljenje neonatologije Opšte bolnice u Kraljevu - kažu u Domu zdravlja.

Beba je pregledana i smeštena je u Opštoj bolnici u Kraljevu.

ŽENA OSTAVILA KORPU SA BEBOM U TAKSIJU I NESTALA! Drama u Vrnjačkoj Banji

Direktorka Sunčica Babić iz kraljevačke bolnice kaže da je beba smeštena po svim pravilima, da je teška dva kilograma i 800 grama.

- Urađene su labaratorijske, biohemijske i bakteriološke analize - dodala je doktorka i rekla da je beba dobrog opšteg stanja.

- Uspostavila je sve vitalne funkcije, deluje zadovoljno i zdravo i nadamo se da će tako i ostati - kaže ona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija