• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

21.03.2019

18:56

(VIDEO) TOTALNI OBRT U SLUČAJU OSTAVLJENE BEBE U VRNJAČKOJ BANJI! Taksista otkrio šta se stvarno događalo u kolima!

Vesti

(VIDEO) TOTALNI OBRT U SLUČAJU OSTAVLJENE BEBE U VRNJAČKOJ BANJI! Taksista otkrio šta se stvarno događalo u kolima!

Podeli vest

Žena koja je, kako nezvanično saznajemo rodom iz Smedereva, na privremenom radu u inostranstvu i majka čak sedmoro dece, ostavila je žensku bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju

Zanimljivo je da je krila da ima dete u korpi, rekavši prvobitno da je u njemu mačka. Taksista Miloš Mitrović, kada je shvatio da se majka neće vratiti, odmah je odveo dete u Dom zdravlja u Vrnjačku Banju.

(FOTO) OVO JE BEBA KOJU JE MAJKA OSTAVILA U TAKSIJU! Radi se o devojčici koja je u dobrom zdravstvenom stanju!

Majka tek rođene bebe, izašla je u sredu popodne iz taksija u Vrnjačkoj Banji, ali sa sobom nije ponela dete. Žena je u taksi ušla sa dvoje dece i korpom, i nakon završene vožnje u Vrnjačkoj Banji izašla sa decom iz automobila zamolivši taksistu da joj pričuva korpu dok se ne vrati.

- Žena je ušla u moj taksi sa dvoje dece i korpom u blizini autobuske stanice u Trsteniku, i tražila da je odvezem u Vrnjačku Banju. Nisam odmah shvatio da je u korpi ustvari beba. Kada sam prošli nekoliko kilometra, začuli se nešto nalik plaču. Jedno dete je upitalo majku šta se to čulo, a ona je odgovorila da je mačka – priča Miloš.

On kaže da mu je to odmah bilo sumnjivo i da je pokušavao u retrovizoru da vidi šta je u korpi. Ali, nije mogao jer je njegovo sedišta bilo previsoko.

(FOTO/VIDEO) PRONAĐENA ŽENA KOJA JE OSTAVILA BEBU U TAKSIJU! Odao je jedan UŽASAN "detalj"!

- Stigli smo do početka šetališta u Vrnjačkoj Banji i ona je zatražila da izađe. Tada je počela da plače. Rekla mi je da ima problem, jer je ostala trudna, daje morala da ode od kuće. Svašta mi je ispričala. I pitala me da li mogu da joj nađem neku ženu kojoj će ostaviti dete.

- I kazala je kako mora negde da ga ostavi i da ne sme da ga izvede iz taksija. Onda mi je otvorila korpu i pokazala bebu. A ja sam očekivao da ću u njoj videti mačku. I onda je izašla - rekao je Miloš, koji nam je priznao da se uplašio da bi žena mogla da ostavi bebu u parku i da joj je zato rekao da može da ostane u vozilu.

Pošto je vreme prolazilo, a žena se nije pojavljivala, taksista je otvorio korpu i u njoj ugledao bebu. Shvativši da se bebina majka neće vratiti, pribrani taksista je pozvao vlasnika taksija “Belimi” Zorana Đorđevića i rekao mu za bebu.

ŽENA OSTAVILA KORPU SA BEBOM U TAKSIJU I NESTALA! Drama u Vrnjačkoj Banji

 

Nakon toga Miloš je dete odvezao u bolnicu u Vrnjačkoj Banji, odakle je, potom, transportovana u kraljevačku Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija