• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.03.2019

15:02

NESTAO MILAN ĐORĐEVIĆ! Otišao kod prijateljice na slavu, pa mu se izgubio svaki trag! PORODICA MOLI ZA POMOĆ!

Vesti

NESTAO MILAN ĐORĐEVIĆ! Otišao kod prijateljice na slavu, pa mu se izgubio svaki trag! PORODICA MOLI ZA POMOĆ!

Podeli vest

Milan Đorđević je 14. februara otišao u selo Bačevci, u blizini Bajine Bašte, kod prijateljice na slavu. Dva dana kasnije, oko 10h ujutru, izašao je iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag

Istog dana domaćini kod kojih je boravio su uz pomoć meštana krenuli u potragu, a sutradan je o nestanku obaveštena njegova porodica, a porodica je nestanak prijavila policiji u Bajinoj Bašti. 

Od tada je na snazi zvanična potražnica na nivou cele zemlje. Četiri dana po nestanku, 18. febrara informacija je objavljena na sajtu https://www.nestalisrbija.rs/osobe/milan-djordjevic/

Budući da je mesto nestanka u bllizini granice sa BIH, porodica je pokušala da stupi u kontakt sa Intepolom, ali bez uspeha. Takođe je ostvaren kontakt i sa pripadnicima Gorske službe spasavanja, ali su u tom trenutku sve raspoložive jedinice već bile raspoređene u aktivnim skijaškim centrima, a preko ličnih kontakata obavešteni su i rendžeri koji rade na području Tare.

(VIDEO) MALA MEDLIN JE NESTALA PRE 12 GODINA, JEDAN ČOVEK VERUJE DA JE ŽIVA! Evo zašto je siguran da je njena otmica bila planirana, ali da NIJE UBIJENA!

Milan je fizički zdrav. Ne nosi mobilni telefon i kod sebe nema lična dokumenta osim personalizovane bus plus kartice. U trenutku nestanka na sebi je imao braon bundu od prevrnute kože i braon kačket. Rođen je 17.04.1950. u Beogradu, visok je 185 cm, težak 80 kg, prosed je i ima braon oči. Mesto prebivališta je Zemun.

Osoba za kontakt: Uros Đorđević 063 884 98 54

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija