• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.03.2019

15:31

UHAPŠENA DVOJICA POLICAJACA! Jedan nelegalno produžavao registracije vozila, drugi odavao podatke o kretanju i akcijama policije!

Vesti

UHAPŠENA DVOJICA POLICAJACA! Jedan nelegalno produžavao registracije vozila, drugi odavao podatke o kretanju i akcijama policije!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu posebnih odeljenja za suzbijanje korupcije viših javnih tužilaštava u Beogradu i Kraljevu, uhapsili su u odvojenim akcijama dva policijska službenika zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj

Sumnja se da je  S.N.(1989) kao radnik na upravnim poslovima policijske stanice Surčin, bez obavljenog tehničkog pregleda i potvrda o plaćenim taksama, u evidencijama ministarstva izvršio produženje registracije za više motornih vozila, a vlasnicima vozila izdavao registarske nalepnice.

Pretresom vikendice osumnjičenog, policija je pronašla 358 predmeta o registracijama motornih vozila i 74 blanko registracione nalepnice.

M.B. (1983) iz policijske stanice Čajetina je, kako se sumnja, krajem 2018. i početkom 2019. godine, u dogovoru sa vlasnicima ugostiteljskih objekata na teritoriji Zlatibora, u više navrata odavao podatke koji su se odnosili na aktivnosti policije usmerene na kontrole u tim objektima.

NAŠA ĆERKA SE OBESILA JER NIJE MOGLA DA TRPI MUŽEVLJEVO NASILJE! Potresna ispovest roditelja Maje Jovanović Luković

Sumnja se da je na taj način M.B. omogućio da ugostiteljski objekti nesmetano i bez sankcionisanja obavljaju svoju delatnost i van radnog vremena. Sumnja se i da je jednoj osobi iz Čajetine javio je da odmah napusti područje Zlatibora, jer je naloženo njeno hapšenje.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će biti, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija