• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

27.03.2019

12:18

SRAMNA PRESUDA ZA OCA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA! Silovao svog maloletnog sina, DOBIO SAMO PET GODINA ZATVORA!

Vesti

SRAMNA PRESUDA ZA OCA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA! Silovao svog maloletnog sina, DOBIO SAMO PET GODINA ZATVORA!

Podeli vest

Viši sud u Zaječaru osudio je Bratislava Velojića (46) iz knjaževačkog sela Podvis na kaznu zatvora od pet godina zbog toga što je počinio produženo krivično delo obljuba nad detetom od 2016.godine do 1. juna 2017.godine.

Tužilaštvo je tražilo  da se Velojić osudi na osam godina zatvora i najavilo je žalbu na presudu. On je osuđen jer je silovao svog maloletnog sina, međutim,  sudom otac  ne priznaje da je bilo šta slično učinio.

Velojić je silovao svog maloletnog sina, koji sada ima 13 godina, a sve se doznalo kada je dečak 2017. godine pokušao da se ubije u školi. On je doneo nož i u školskom dvorištu pokušao da preseče vene. Srećom, učenici su ga sprečili i odmah pozvali nastavnike.

Školski psiholog je odmah razgovarao s njim, kao i službenici Centra za socijalni rad u Knjaževcu. Dečak je tada  priznao da ga je tata neprekidno tukao i da ga je navodno više puta silovao u kupatilu dok ga kupao. Požalio se tada da ne želi da živi s njim.

-Silovao me je više puta. Vodio me je u kupatilo da me okupa, onda mi je sipao šampon na glavu, pekle su me oči od pene. Rekao mi je da žmurim i onda terao da ga oralno zadovoljavam. Više puta me je silovao i na ‘’onaj’’ način. Morao sam da ćutim, pretio je da će me ubiti. Iako mi se vrištalo, ćutao sam i trpeo strašne bolove. Voda je tekla, a ja sam trpeo i plakao što sam tiše mogao- rekao je tada dečak nadležnoj služb

HOROR U ZAJEČARU! Otac odvodio dete (13) u kupatilo, stavljao mu previše šampona da ne može da viče, pa ga SILOVAO!

Kada se saznalo za ovaj monstruzni čin,  ocu je sudski zabranjen pristup vanbračnoj supruzi i detetu, dok je istovremeno trajala istraga. Posle pokušaja samoubistva, majka i sin su smešteni u sigurnu kuću u Nišu gde su proveli mesec dana. Odatle su se vratili u Knjaževac, gde ih je primio stric dečakove majke, kod koga i sada žive.

Meštani kažu da su majka i sin živeli sa ocem nasilnikom u knjaževačkom selu i da su trpeli neviđenu torturu.

- Poznajemo B. V. kao neviđenog nasilnika. Tukao je mališana, bukvalno od kako je dete prohodalo. Dečak nam je pokazivao tragove kaiša po butinama i telu, a to se događali iz godine u godinu.Tukao je i suprugu koja je uvek bezuspešno pokušavala da odbrani mališana. Udarao ga je motikama i to često po glavi - pričaju meštani iz sela.

Majka dečaka ne radi nigde i njih dvoje žive od socijalne pomoći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 5 godina

Ko bira sudije u ovoj zemlji? Na osnovu kojih kriterijuma?

Stevo

pre 5 godina

Ovaj sudia pod hitno da dobije otkaz i da se sudjenje ponovi.. Minimalno 25 godina samice pa mek se ebe

bubasvaba

pre 5 godina

Koji sudija potpisa ovako sramnu presudu i za koje PARE I PO KOM ZAKONU???????? dace bog i njegovo da siluju ni krivo ni duzno ali da vidi kako dusa boli SRAMOTA ZA DRZAVU KOJA PLACA OVAKVE SUDIJE DEBELOM PLATOM.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija