• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

29.03.2019

09:17

MOLILA SAM IH DA ME UBIJU! Saslušana robinja koju je obrenovački par SILOVAO METLOM I TERAO DA JEDE IZMET! Evo kolika im kazna preti!

Vesti

MOLILA SAM IH DA ME UBIJU! Saslušana robinja koju je obrenovački par SILOVAO METLOM I TERAO DA JEDE IZMET! Evo kolika im kazna preti!

Podeli vest

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mileve Martinov (28) i njenog dečka Nenada Petrovića (36), koji su gotovo pune dve godine u svojoj kući u naselju Veliko polje kod Obrenovca držali u zatočeništvu, zlostavljali i zverski mučili Jelenu V. (28) iz okoline Pančeva

Supružnici iz pakla su optuženi za krivično delo trgovine ljudima u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora, ali ukoliko se tokom postupka dokaže da je žrtva pretrpela i teške povrede, zlostavljači bi mogli da budu kažnjeni i sa 15 godina.

TERALI JE DA JEDE IZMET 

Slučaj koji je zgrozio Srbiju otkriven je sredinom oktobra prošle godine, kada je policija nakon anonimne dojave upala u kuću Mileve i Nenada i zatekla jeziv prizor. Nesrećna žena bila je u očajnom zdravstvenom stanju, a detalji zverskog mučenja koje je preživela šokirali su i najiskusnije inspektore.

TERALI SU ME DA JEDEM IZMET I SILOVALI ME METLOM! Stravično svedočenje ROBINJE IZ OKOLINE OBRENOVCA!

- Jelena je ispričala da je kod svojih mučitelja pronašla utočište nakon što je pobegla iz svoje porodične kuće, gde je takođe trpela nasilje. Prvih nekoliko meseci su se lepo slagali, ali je nakon toga u kući zavladao pakao zbog Milevine ljubomore. Jelenu je počela brutalno da zlostavlja, kako fizički tako i psihički, a ubrzo se svemu priključio i Nenad. Pored batinanja, čupali su joj nokte, terali da jede izmet, a čak ju je Mileva navodno i silovala metlom - ispričao je izvor nakon hapšenja supružnika iz pakla, dodajući da su scene zverskog mučenja sve vreme gledala i njihova maloletna deca.

OVO JE SOTONA IZ OBRENOVCA! Robinju silovala metlom, NATERALA JE DA JEDE IZMET!

Foto: Informer DN

NEVIĐENA TORTURA

Nakon što je pokrenuta istraga protiv mučitelja, utvrđeno je da je njihova robinja teško obolela i da ima karcinom, a na saslušanju pred tužiocem ona je ponovo govorila o torturi koju je prošla.

- Toliko su me mučili da sam ih molila da me ubiju. Jednom sam pokušala da pobegnem, ali sam se plašila da će me uhvatiti. Dovodili su neke muškarce da imaju seks sa mnom i za to uzimali pare, a terali su me i da prosim - navodno je ispričala nesrećna Jelena na saslušanju.

MILEVA SE BRANILA ĆUTANJEM 

Nakon hapšenja, Mileva Martinov nije želela da iznosi odbranu, već je odlučila da se brani ćutanjem, kao i njen nevenčani suprug. Njima je sredinom marta produžen pritvor, a tužilaštvo je u optužnici predložilo sudu da ih oboje proglasi krivim i osudi na kaznu propisanu zakonom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vid

pre 5 godina

Ovim monstrumima ne bi trebalo dozvoliti da do kraja života ne vide svetlost dana.Osuda na maksimalnih 15godina bila bi nesrazmerna zločinu koji su počinili.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija