• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

03.04.2019

10:19

ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jana me stalno pita o mami, ne znam šta da joj kažem! JECA I JA SMO PLANIRALI JOŠ DECE!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jana me stalno pita o mami, ne znam šta da joj kažem! JECA I JA SMO PLANIRALI JOŠ DECE!

Podeli vest

Ćerki Jani sam i otac i majka. Najteže mi je da odgovorim na njena pitanja, da joj objasnim šta se dešava... Ovo što sam ja prošao, moja porodica i moja žena, mučenica, to je strašno, kazao je Zoran Marjanović
Sećanja

Kako mala Jana odrasta, dešavaju se tu i lepe stvari, ali sve asocira na Jelenu
Zoran Marjanović

Svestan sam da moje Jelene nema, ali duša to i dalje ne prihvata. Svakog dana je sve teže... Jako je teško biti sam sa detetom posle svega, ja sam Jani sad i otac i majka, kazao je juče Zoran Marjanović, nakon što je dao trogodišnji pomen supruzi Jeleni, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. kod nasipa u Borči.

Zoran je juče obišao Jelenin grob na groblju Zbeg zajedno sa sinom iz prvog braka Urošem, ocem Vladimirom, bratom Milošem, snajom Milicom, porodičnom kumom Vericom Vukomanović i još nekoliko rođaka i prijatelja.

I dalje je glavnoosumnjičeni

Više javno tužilaštvo u Beogradu tereti Zorana Marjanovića kao glavnoosumnjičenog za ubistvo supruge Jelene pre tri godine kod nasipa u Borči. Optužnica je, međutim, zbog brojnih manjkavosti dva puta vraćana na dopunu, po nalogu suda, i očekuje se da Više tužilaštvo u narednom periodu podigne novu, dopunjenu optužnicu protiv Zorana.
On je 15. septembra 2017. uhapšen, ali je posle 10 meseci u pritvoru pušten da se brani sa slobode. Tereti se za krivično delo teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.

Dok je sveštenik čitao molitvu, Zoran je skamenjen stajao pored nadgrobne ploče, pogleda skrivenog iza naočara za sunce. Nakon parastosa, Zoran je poslednji ostao pored spomenika, a zatim ga zagrlio, poljubio Jeleninu fotografiju i vrhovima prstiju je pomilovao. Nakon toga, svi su se uputili na mesto pored nasipa u borčanskom naselju Crvenka, gde je Jelena ubijena pre tri godine.

Silazeći niz nasip, Zoran je tri puta izgubio ravnotežu i pokleknuo, ali se ipak održao na nogama, čvrsto držeći buket cveća. Kad je stigao do Jelenine spomen-ploče, poljubio je njenu fotografiju. I ostali članovi porodice ostavili su cveće za Jelenu, a onda su desetak minuta nemo stajali gledajući u spomen-ploču i u kanal, u kom je Jelena nađena mrtva 3. aprila 2016.

Zoran je posle svega pristao da nakratko popriča sa brojnim novinarskim ekipama. Prvo je sve prisutne podsetio "na pakao kroz koji su prošli on i njegova porodica u prethodne tri godine".

(VIDEO) ZORAN GRLIO JELENIN SPOMENIK! Održan trogodišnji pomen ubijenoj pevačici, SVEKRVA ZORICA NIJE DOŠLA!

- Ovo što sam ja prošao, moja porodica i moja žena mučenica, to je strašno. Evo, posle tri godine ne mogu da poverujem šta se dogodilo i šta nas je snašlo. Kad pogledam iza sebe, vreme kao da se sabilo u jedan tren... - kazao je Zoran i dodao da se teško miri s činjenicom da mu je supruga mrtva, ubijena:

Hteli smo još jedno dete

Marjanović otkriva da nikada nije posumnjao da ga supruga vara, niti u njenu ljubav, iako su mnogi pokušavali to da urade.
- Retko se čoveku desi takva ljubav, kao što je Jecina i moja, puna poverenja, poštovanja i pažnje. Jednostavno, mi smo se razumeli pogledom. Da je meni moja Jeca živa, mi bismo starost dočekali zajedno. Sve druge čaršijske priče koje pričaju zli i ljubomorni jezici nisu tačne - kaže Marjanović.
On dodaje i da o tome kolika je njegova ljubav sa Jelenom govori i to što su planirali proširenje porodice.
- Planirali smo još jedno dete, ali smo u tome nažalost sprečeni. Jeca i ja smo voleli život, voleli smo druge ljude i bili smo srećni kada su se drugi radovali - kaže Marjanović.

- Strašno... Kao što se u jednoj pesmi kaže: "Ne veruje srce pameti", ja sam svestan svega, ali duša to ne prihvata. Kako mala Jana odrasta, dešavaju se tu i lepe stvari, ali sve asocira na Jelenu. Velika je bol što nije sa nama, da jednostavno bude uz Janu i da prati njen razvoj. Jako je teško biti sam sa detetom posle svega, da odgovorim na njena pitanja, da joj objasnim šta se dešava... Sad sam Jani i otac i majka.

Zoran ističe i da je Jana želela da dođe na majčin grob.

- Ona je htela da dođe, ali smo je poslali u školu. Neka, bolje je. Procenili smo da joj ne trebaju te traumice, bolje da provede vreme tamo sa drugarima - objasnio je Marjanović.

Zoran je uveren i da će Jelenin ubica kad-tad biti uhapšen i osuđen.

- Mora pravda da pobedi na kraju... Kao i uvek što biva...

JELENINO UBISTVO - SAVRŠEN ZLOČIN?! Prošle su tri godine od ubistva u Borči, A ISTRAGA I DALJE TAPKA U MESTU! Jedina šansa je da UBICI PRORADI SAVEST!

Osvrćući se na ogromnu medijsku pažnju kojoj su bili izloženi i on i njegova porodica, samo je kratko rekao:

- Ne znam kako da komentarišem to, da li kao lošu sudbinu, ili kao splet nekih loših okolnosti, ili sam naleteo na loše ljude... Ne mogu da definišem. Ja polazim od sebe, nikada ne bih osudio čak ni verbalno nekoga a da nisam siguran da je nešto učinio, a pogotovo kad je reč o ovakvom zločinu! To je strašno. 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Nole

pre 5 godina

Kazi bre Zorane pravu istinu i bice ti lakse otkrij sve i tacka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija