• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

04.04.2019

22:22

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA PUTU KIKINDA - IĐOŠ! Audijem" pokosio dečake na biciklima, jednog ubio, dvojicu povredio!

Vesti

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA PUTU KIKINDA - IĐOŠ! Audijem" pokosio dečake na biciklima, jednog ubio, dvojicu povredio!

Podeli vest

Mladić D. Š. (20) "audijem" udario trojicu dečaka koji su vozili bicikle putem Kikinda - Iđoš. Mali Marijan Petrović na mestu poginuo, njegovi drugari povređeni

Mladić D. Š. (20) automobilom "audi A6" pokosio je trojicu dečaka koji su vozili bicikle na putu Kikinda - Iđoš! Mali Marijan Petrović (14) na mestu je poginuo, dok su dvojica njegovih drugara povređeni!

Vozač "audija" je posle udesa sačekao policiju, koja je utvrdila da D. Š. nije bio pod dejstvom alkohola. Prvi rezultati iz istrage ukazuju da on nije video dečake na krivini jer su bicikli bili neosvetljeni.

Odrastao bez roditelja

Prema rečima izvora iz istrage, stravična tragedija dogodila se oko 20 časova.

- Marijan i njegov drug T. N. su bili na jednom biciklu. Marijan je vozio, a T. N. je sedeo na volanu. Pored njih je išao K. N., koji je gurao bicikl jer mu se guma probušila. Tada se iza jedne krivine iznenada pojavio "audi" i direktno udario u bicikl na kom su bili Marijan i T. N., dok je trećeg dečaka samo okrznuo. Ova dvojica su od siline udarca odleteli nekoliko metara. Marijan je na mestu poginuo, T. N. je u teškom stanju prebačen u Dečju kliniku u Novom Sadu, a K. N. je na kućnom lečenju - priča naš izvor.

DEČAK (14) POGINUO KOD KIKINDE! Još dva dečaka povređana kada je na njih naleteo automobil

 

14

GODINA IMAO JE NASTRADALI MARIJAN PETROVIĆ

Vozač "audija" je izjavio da nije video dečake jer nisu bili vidljivo obeleženi.

Nastradali Marjan Petrović je, inače, živeo u Kikindi sa babom, dedom, starijim bratom i stricem. Deda Panta Petrović ispričao nam je da je Marijanova majka umrla kad je bio beba, dok mu je otac u zatvoru.

Krili tragičnu vest

- Tog dana pozvao sam Marijana da ide sa mnom u Bašaid, ali on nije hteo. Rekao mi je da će ići na igralište sa drugarima, ali me je slagao i s njima je otišao kod devojke u Iđoš - priča očajni Panta.

Foto: Informer DN

Kobne večeri, kad se Panta vratio kući oko 22 sata, supruga mu je rekla da im je policija dolazila i saopštila da je Marijana udario auto.

- Odmah sam otišao u bolnicu, naišao sam na policajca koji mi je rekao da je Marijan teško povređen. Rekao mi je da se nesreća desila na krivini na putu Idoš - Kikinda i da bicikli na kojima su bili dečaci nisu bili osvetljeni. Slutio sam neku tragediju, pa sam potražio lekara, on mi je rekao da mi je unuk umro - priča Panta.

Telo stradalog Marijana poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17