• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

08.04.2019

09:59

UŽAS U SUBOTICI: Četrnaestogodišnji dečak teško povređen u eksploziji u stanu!

Vesti

UŽAS U SUBOTICI: Četrnaestogodišnji dečak teško povređen u eksploziji u stanu!

Podeli vest

U subotici je teško povređen D.E. (14), koji je ormanu porodične kuće, pronašao eksplozivnu napravu koja mu je eksplodirala u ruci

Tom prilikom dečak je zadobio teške telesne povrede. Amputirano mu je nekoliko prstiju, a ima i povrede u predelu lica i tela. 

Dečak je prevezen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Voojvodine u Novom Sadu. 

U toku je istraga koja bi trebalo da otkrije koja je naprava u pitanju, kako se našla u ormanu porodične kuće, kao i šta je izazvalo njeno aktiviranje.

Uskoro opširnije...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivek

pre 5 godina

Pa odakle vam više eksplozivne naprave?Za šta ste ih namenili?

Zuzana

pre 4 godine

Puna Subotica izbeglica, koji jos u maskirnim idelima paradiraju, pogotovo kada idu po badnjak u sumu. Doneli su dosta" suvenira" sa sobom. Sta ce bilo kome oruzje, eksplizivne naprave, osim ovih slucajeva iz proslosti ili krimonogenog okruzenja. Nadam se brzom oporavku mladom znatizeljniku!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija