• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

09.04.2019

17:29

NAJEŽIĆETE SE! POTRESNE I BOLNE REČI ZAPARALE NEBO! Sahranjena Iva Mamutović koja je poginula zbog selfija!

Vesti

NAJEŽIĆETE SE! POTRESNE I BOLNE REČI ZAPARALE NEBO! Sahranjena Iva Mamutović koja je poginula zbog selfija!

Podeli vest

Iva Mamutović(19) sahranjena je u danas na lokalnom groblju u selu Kočane kod Doljevca. Nastradala devojka ispraćena je uz bele ruže i balone koje su nosili njeni drugovi iz razreda i odeljenja IV/4 Gimnazije "9.maj" u Nišu

Poslednjem ispraćaju prisutvovalo je celo Kočane i mnogobrojni prijatelji i rođaci iz Doljevca i Niša.

Iva Mamutović poginula je u subotu oko 19 sati dok je snimala video sa još dvojicom prijatelja u Čarnojevićevoj ulici u Nišu. Njih troje su bili na krovu zgrade kada je Iva pošla unazad, ali nije dobro procenila gde je ivica zgrade pa je pala sa visine od oko 15 metara.

STRAVIČNO! Iva i Miloš su uradili istu stvar i poginuli! Zbog ovog JEZIVOG trenda sve više mladih u Srbiji rizikuje život!

Majka Irena, otac Ivica i brat Filip, skrhani od bola u njenoj rodnoj kući nisu mogli da zaustave suze kada je jedna od učenica IV/4 pročitala poslednji pozdrav preminuloj drugarici koja je po rečima mnogih bila ispred svog vremena.

- Draga naša Iva, ti bi rekla "ćutanje je izazov", ali mi sada ne želimo da ćutimo. Želimo da pričamo o tebi kada ne možemo sa tobom. Imala si poseban stil koji si tako smelo i zrelo nosila da ti je stajao kao saliven.

- Svako ko bi malo dublje zašao u tvoju dušu video bi koliko je blaga tu sakriveno. U sebi si nosila savršeni univerzum o kome si ceo život maštala. I nisi bila sebična. Dozvoljavala si da se svako upozna sa tim univerzumom i sa svim njegovim čarima i lepotama.

(FOTO) OVO JE IVA (19) KOJA JE PALA SA KROVA DOK JE SNIMALA DRUGARE! Detalji stravične tragedije u Nišu!

- Tvoje reči su zvučale kao poezija zbog toga što si i ti sama bila takva. Imala si svoje stavove kojih si se čvrsto držala jer kao što si i sama govorila "Imajte svoje ja. Morate verovati u svoju ličnost jer ako ona nije jaka, nećete znati ko ste". I kakva god situacija bila, ti nisi bila sklona lažima. Uvek si govorila ono što si mislila.

- Hvala ti što si ušla u naše živote i poklonila nam bar ovo lepo sećanje na tebe. Što si uvek bila dobar drug i što si uvek iskreno volela da pomogneš. Mi te nikada nećemo zaboraviti. Čuvaćemo te u našim srcima kako bi sa nama večno živela.

- Tvoja stolica u učionici te uvek čeka, da zajedno završimo srednju školu i proslavimo maturu. Ti si deo našeg tima. Za tebe ne postoji kraj. Samo večnost. Volimo te i uvek ćeš nam nedostajati. šaljemo ti poslednji pozdrav i hiljadu poljubaca pa se vidimo negde gore - glasio je govor Ivine drugarice.

U povorci nakon opela sveštenika u dvorištu kuće, mnogi su komentarisali da je prerana smrt Ive Mamutović veliki gubitak za porodicu i bližnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija