• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

12.04.2019

19:14

"VADIO JE POLNI ORGAN PRED ŽENAMA, ĆERKU I MENE JE NAPAO SEKIROM!" Stravična ispovest bivše žene SAMOUBICE SA FEJSBUKA!

Vesti

"VADIO JE POLNI ORGAN PRED ŽENAMA, ĆERKU I MENE JE NAPAO SEKIROM!" Stravična ispovest bivše žene SAMOUBICE SA FEJSBUKA!

Podeli vest

J.S. je priznala da joj je izuzetno žao zbog toga što je njen bivši suprug i otac njenih ćerki Jovan Vojnović oduzeo sebi život nakon što je to najavio na Fejsbuku, ali da su je veoma pogodile, kako kaže, netačne tvrdnje da mu nije dozvoljavala da viđa decu i da je ga je ostavila zbog drugog

- Ovo osuđivanje je prevršilo svaku meru i rešila sam da iznesem svoju stranu priče. Imam i dokaze za sve to što se desilo – navodi ona na početku razgovora vidno uznemirena jer će detalje iz njihovog odnosa izneti u javnost.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK JEZIVIH PRETNJI SAMOUBICE SA FEJSBUKA BIVŠOJ ŽENI: Jovan se parkirao ispred kuće, a onda je počeo PAKAO!

Kako kaže, ključan je razlog zašto su se razveli, a to niko ne pominje. Za Jovanove, najblaže rečeno, čudne sklonosti saznala je od sestre od ujaka.

- Skidao se pred mojom rođenom sestrom, kumom, sestrom od strica i pokazivao im svoj polni organi, mušterijama u frizerskom salonu, koji sam od svojih para otvorila u njegovoj kući, komšinicama, čak maloletnim devojkama...

- Skidao se i masturbirao svakom prilikom, nije vodio računa o tome koliko imaju godina i ko su te žene. Koristio je priliku kada nisam tu, kada radim, odem da skuvam kafu. Slepo sam mu verovala. Mislila sam da je porodičan čovek i da je to nemoguće. Onda me je nazvala sestra od ujaka i pitala me da li znam šta se priča. Komšinica mi je sve potvrdila – navodi sagovornica.

U momentu kada je dobila potvrdu o neprimerenom ponašanju supruga, pozvala ga je i tražila da joj objasni o čemu se radi.

- On je tada bio na terenu u Nemačkoj. Pozvala sam ga i tražila da mi objasni o čemu se radi. Ćutao je. Suočena sa svim tim otišla sam od njega i povela decu. To je bio april 2017. godine – dodaje J.S. koja je bila spremna da Jovanu, ipak, da drugu šansu.

- Kada se vratio sa terena iz Nemačke nazvao me je da pričamo, pokušavali smo da se izmirimo, ali nije hteo da ode ni kod psihologa, ni kod psihijatra. Rekao je i da će mi prepisati neku imovinu samo da se vratim, ali ja to nisam htela. Tražila sam da potraži stručnu pomoć – kaže ona.

Nakon toga u kontakt sa njim je stupila kada joj je trebala potvrda za stariju ćerku za vrtić od njegovog poslodavca.

(FOTO) UŽAS U OKOLINI BEOGRADA! Obesio se mladić, četiri sata pre samoubistva STRAVIČNOM PORUKOM najavio svoju smrt na Fejsbuku!

- Odugovlačio je mesec dana, da bi me 30. maja pozvao da dođem po potvrdu. Tada je insistirao da odem do njega po papir i da povedem decu. Rekla sam mu da mlađu ćerku, koja je tada imala pet meseci ne mogu da povedem jer treba da spava, povela sam samo stariju od šest godina. Zatekla sam ga polupijanog u kući. Rekla sam mu da žurim i tražila samo da mi da potvrdu. Dok sam se ja sa njim raspravljala ćerka se ljuljala u dvorištu.

- U jednom momentu je počeo da viče: Jesi li sigurna da nećeš da se vratiš? Jesi li sigurna? Rekla sam mu da ne viče da ga ćerka gleda i da mi samo da potvrdu, pa da idem. Utrčao je u sobu njegovog oca, uzeo sekiru i potrčao prema meni, prema ulaznim vratima. Ključ je, srećom, bio sa spoljne strane. Izašla sam i zaključala ga.

- Sekirom je izlupao vrata, stakla, sve i krenuo prema nama. Ćerku sam uhvatila za ruku i skinula je sa ljuljaške. Tračale smo prema kapiji i pobegle kod komšinice. Za to vreme je polupao automobil. Tada smo pozvali policiju – priseća se J.S. sa knedlom u grlu.

Jovan je, kako dodaje, nastavio da je uznemirava, preti, dolazi pred kuću, lupa na vrata, trubi, šalje poruke svakakvog sadržaja. Nakon toga je proveo mesec dana u zatvoru i dobio je dve godine uslovno i zabranu prilaska. Ona ističe da nije tačno da mu nije dozvoljavala da viđa decu.

- Prema rešenju suda imao je pravo da viđa decu svakog prvog četvrtka u mesecu u Centru za socijalni rad. Jedno vreme je dolazio, pa se onda sve ređe pojavljivao. Nije tačno da mu nisam dozvolila da viđa decu. Poštovala sam zakon – ističe J.S.

- Bio je drzak i bezobrazan prema meni. Živela sam u strahu jer nije hteo da me ostavi na miru. Uvek sam ga prijavljivala policiji. Nije me ostavljao na miru. Detetu je non - stop slao video zapise kako će da se ubije, kako ne može bez nas, kako ja od njega nikada neću imati mira... – dodaje ona.

Jovanu je više puta produžavana zabrana prilaska, a kako ističe J.S. čak je i pred sudijom na poslednjem ročištu za produženje zabrane koje je bilo 1. marta, rekao da je neće ostaviti na miru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Bolje on sto se ubio nego tebe i decu. Vidi se da je u svakom slucaju moralo lose da se zavrsi.

Pravda

pre 5 godina

Hvala Bogu da je ubio sebe a ne tu napaćenu ženu i decu a po svemu što je objavljeno to je vrlo lako moglo da se desi. Po profilu na FB se vidi da je bio bahati bolesni narcis koji je mislio samo na sebe i svoje potrebe a u suštini je takvim "predstavljanjem" prikrivao da je obična kukavica.

Bane

pre 5 godina

Ja ne verujem sta citam,prvo ovo sto je gospodjica izjavila je jedna velika laz! Svi koji su poznavali Jovu znaju sta i kako se desilo. Sto gospodjica ne kaze da ga je tuzila da nije davao alimentaciju koju joj je davao na ruke pa se gospodjica setila da ga tuzi jer nije imao priznanice? Sto gospodjica ne kaze posle razvoda je bila Indjijsk slava Duhovi,ona ide drzi se za ruke sa 20 godina starijim dok joj sestre cuvaju mladju cerkicu koja je tek prohodala? Pitajte gospodjicu od cega joj majka boluje i koji su njeni nalazi od psihijatra ako je uopste isla pa tek onda pisite. A da je ona sama napravila lokal od sisanja je laz. Sta vise zajedno smo radili u Indjiji u firmi na mestu zavarivac pa znam celu pricu. Da nije tako kako sam napisao imao bi telefon pun slika od dece,sa decom a on nije znao kako mu mladja cerkica izgleda zadnjih godinu dana. Ako ne i vise od toga,stariju isto tako.

Pravdoljubimir

pre 5 godina

Šablonska pravdanja tipa, “u početku je dolazio da vidja decu a kasnije sve redje” i “ja mu nisam branila da vidja decu”, dokaz je da se gotovo sve “samohrane majke” školuju od sličnog uličnog prevaranta, koji glumi “tatu na odredjeno vreme” pa, onda u život ušeta “novi tata” pa, “drug” pa, “drug od druga” i eto srpskog rijalitija na javi unazad sto godina pa, do danas a sve su prilike da će se to nastaviti i u narednom stoleću! Pitamo se zašto!? Zato što gospodarima novca na planeti zemlji ne odgovara zajednica muškarca i žene te ih žele odvojeno jer lakše manipulišu svima njima! Od svih prioriteta (smešni) sud izdvaja se majčin, dodeljuju joj se deca, stan, alimentacija i i uz to još su zaštićene kao retki prirodni primerci a one tu jednu, jedinu obavezu (smešnog) suda izigravaju, izvrgavaju, tumače svojim pravom, da otac ne treba da vidi decu jer zaboga, one su ih rodile!? To smatraju kaznom prema bivšem suprugu i (smešni) sud, bar nisam čuo do sada, da je kaznio nesavesnu i osvetoljubivu majku, koja se pre svega ogrešila prema svojoj deci a onda prema Gospodu Bogu i bivšem suprugu, koriste tu decu kao sredstvo za osvetu, za navodno ovo ili ono učinjeno! Ne pravdam očeve, ima grešnih ali niti jedan ne može biti grešan toliko, da ne može da vidi svoje dete! U Srbiji se to NA ŽALOST, MOŽE!

djole

pre 5 godina

a drugu stranu priče nećemo nikada saznati....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija