• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

13.04.2019

13:22

POSLE NEDELJU DANA SKRIVANJA DOLIJAO VOZAČ "GOLFA" NEBOJŠA M. koji je u Valjevu ubio taksistu dok je obavljao malu nuždu!

Vesti

POSLE NEDELJU DANA SKRIVANJA DOLIJAO VOZAČ "GOLFA" NEBOJŠA M. koji je u Valjevu ubio taksistu dok je obavljao malu nuždu!

Podeli vest

Nebojša M. pobegao je sa lica mesta, a posle nesreće je popravio oštećenja na svom vozilu kako bi prikrio tragove

Valjevska policija uhapsila je vozača osumnjičenog da je prošlog vikenda usmrtio vozača "Gradskog taksija" Zorana Nenadovića (43) iz Valjeva, a potom pobegao sa lica mesta.

Kako saznajemo, uhapšen je Nebojša M. (24) iz Gornje Bukovice, koji je osumnjičen da je svojim automobilom marke "golf 2", udario taksistu koji je stajao pored taksi vozila, koji je zaustavio pored puta da bi obavio fiziološke potrebe.

Foto: Facebook

ŽRTVA: Zoran Nenadović

Nesreća se dogodila prošlog vikenda, u noći između subote i nedelje, kada je beživotno telo valjevskog taksiste pronađeno u mestu Carić, u kanalu pored puta, nedaleko od njegovog parkiranog vozila „fiat brava". Povrede koje je zadobio nastradali taksista, kao i oštećenja na njegovom vozilu ukazivali su na to da je na njega naletelo drugo vozilo, a nakon potrage, policija je uhapsila mladića koji živi u blizini mesta gde se sve odigralo.

STRAVIČNO! Iva i Miloš su uradili istu stvar i poginuli! Zbog ovog JEZIVOG trenda sve više mladih u Srbiji rizikuje život!

Kako saznajemo, Nebojša M, koji je pobegao sa lica mesta, je posle nesreće popravio oštećenja na svom vozilu, da bi prikrio tragove. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će biti predat nadležnom tužiocu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Taksista

pre 5 godina

Niški taksisti nemaju ni jedan javni WC dostojan ljudi osim na Trgu kralja Aleksandra koji radi ograničeno od 7 do 19 h i po kladionicama odnosno javnim ustanovama. Treba obićii javnu površinu iza Rode i zaključiti kako je taksi vozačima kojih u Nišu ima na hiljade potrebno izgraditi makar pisoare na taksi stajalištima koji bi radili non stop.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija