• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

13.04.2019

20:15

"RADI SE 25 DANA MESEČNO, ZA NOĆ SAM IMALA I PO 6 KLIJENATA!" Najnoviji detalji sa saslušanja Mihailovih prostituki!

Vesti

"RADI SE 25 DANA MESEČNO, ZA NOĆ SAM IMALA I PO 6 KLIJENATA!" Najnoviji detalji sa saslušanja Mihailovih prostituki!

Podeli vest

- Morala sam da radim 25 dana mesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata - rekla je devojka koja je radila za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca

Za makroa Mihajla radila sam od novembra 2017. godine do januara 2019, kada sam s koleginicama uhapšena u jednom od najluksuznijih hotela u prestonici. Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke.

MAKRO MIHAILO VODIO DVA ŽIVOTA! Njegova majka okreće glavu od sramote, dok komšije u ŠOKU pričaju sve najbolje o njemu!

Ovo je navodno na saslušanju pred tužiocem ispričala jedna od devojaka koje su radile za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za trgovinu ljudima. Ona je detaljno ispričala kako je stupila u kontakt sa uhapšenim Maksimovićem, ali i kako je funkcionisao lanac prostitucije.

- Maksimovića sam upoznala preko drugarice koja je već radila za njega. Odlučila sam da se bavim tim poslom zbog loše materijalne situacije u kojoj sam se nalazila. Pre toga sam bila zaposlena u teretani - kazala je ona.

KAKAV BIZAR! Najveći SRPSKI MAKRO terao prostituke da završe kurs za "lajfkouča" zbog POLICIJE! Najnoviji detalji podvođenja!

- Povezali smo se i našli se na sastanku u jednom kafiću, gde smo se dogovorili da moja cena za sat bude 150 evra, od čega bi 30 posto išlo njemu, dok bi meni ostajalo ostalo. Meni se takav dogovor dopao, a imala sam obavezu da radim 25 dana mesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata - objasnila je devojka.

Ona je navela da je Maksimović devojkama dozvoljavao da odbiju klijente ukoliko nisu želele da budu s njim.

- U tom slučaju morale smo da platimo kaznu, to jest da Mihajlu isplatimo njegovih 30 posto, iako nismo pružile uslugu. Dešavalo se da odbijem neke klijente, pa sam plaćala kazne i moja mesečna zarada je bila tri do tri i po hiljade evra - navodno je rekla ova devojka.

Prostitutka je kazala i da je Mihajlo sarađivao s bratom Dušanom Milenkovićem, koji je, kao i on, uhapšen prošlog meseca.

OVO JE SPISAK PROSTITUTKI KOJE SU RADILE ZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Klijentima donosio katalog sa slikama i cenama od 150 do 500 evra!

- Mihajlo je ugovarao posao s klijentima i javljao nam je kada i gde vozač dolazi po nas. Imale smo fitnes trenera, fotografa, pa čak i advokata za slučaj da nas policija uhapsi. Poslove je vodio Mihajlo, dok je Dušan uglavnom bio vozač, on nas je vozio do mesta na kome je trebalo da se sastanemo s klijentom - kazala je saslušana devojka.

Podsetimo, Maksimović je uhapšen u martu ove godine, kada se s Kipra vratio u Srbiju. Lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, koji mu je pomagao u poslu i preuzeo devojke kada je Maksimović otputovao na Kipar.

Foto: facebook.com/Dusan Milenkovic

Dušan Milenković

Dušan je bio fin, Mihajlo je vikao

Devojka koja je saslušana kao žrtva pridružila se krivičnom gonjenju Mihajla Maksimovića, ali ne i Dušana Milenkovića.

(FOTO) OVO JE BRAT NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA KOJI JE UHAPŠEN SA NJIM! U Šapcu pričaju sve najbolje o njemu!


- U poslednje vreme Dušan je preuzeo poslove i ne pridružujem se krivičnom gonjenju protiv njega jer je on bio veoma fin i mogli smo sve da se dogovorimo. Pridružujem se gonjenju Mihajla, jer je umeo da viče na nas, da u raspravama bude grub i da nas vređa - kazala je devojka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Psihijatar

pre 5 godina

Imala po 6 klijenata , k'o da je frizerka jbt.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija