• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

17.04.2019

12:57

SRPSKA PEVAČICA SE PROSTITUISALA PO CRNOGORSKOM PRIMORJU! Tamošnji biznismen joj tražio da piški po njemu, a onda je usledio još ODVRATNIJI zahtev!

Vesti

SRPSKA PEVAČICA SE PROSTITUISALA PO CRNOGORSKOM PRIMORJU! Tamošnji biznismen joj tražio da piški po njemu, a onda je usledio još ODVRATNIJI zahtev!

Podeli vest

Danima unazad, glavna tema u Srbiji i regionu je vest o hapšenju najvećeg makroa Mihajla Maksimovića. Svakodnevno isplivavaju nove informacije o tome ko se sve sa domaće javne scene bavi prostitucijom, ali i ko su tim istim devojkama, koje su svoje telo prodavale za novac, bili klijenti

U katalogu poznatog beogradskog makroa pronađene su slike poznatih pevačica, starleta, manekeneki, ali i devojaka koje nisu medijske ličnosti.

SRPSKI BIZNISMEN SE SEKSUALNO IŽIVLJAVAO NAD JEDVA PUNOLETNIM DEVOJČICAMA! Naša PEVAČICA mu ih dovodila, on ih odvodio u "crvenu sobu" u stan u centru Beograda!

Mnogi poznati sportisti, političari i biznismeni bili su klijenti beogradskog makroa, a neki od njih su odlučili i da ispričaju kako je funkcionisalo "iznajmljivanje" devojaka na sat. 

Iako se i dalje nagađa koje su to poznate ličnosti upletene u vrtlog prostitucije, dobro upućen izvor je odlučio da progovori o popularnoj srpskoj pevačici za koju tvrdi da se bavi prostitucijom godinama unazad.

"KLIJENTI SU ME TUKLI I ZLOSTAVLJALI, TRPELA SAM PAKAO!" Prostituka koja je "namestila" makroa Mihaila dobila POLICIJSKU ZAŠTITU, strahuje za život!

On otkriva na šta je sve spremna popularna pevačica kako bi seksualno zadovoljila svog klijenta, ali i sebe. 

- Znam, sada svi samo razmišljaju o tome ko su naše poznate pevačice i glumice koje su se našle u katalogu Mihajla, a ja vam samo mogu reći da mnoge od njih rade i samostalno i to dobro naplaćuju. Za našu, ultra popularnu pevačicu znam da se godinama unazad bavi prostitucijom, prodaje svoje telo kako bi zaradila novac, ali isto tako to radi i iz ličnog zadovoljstva - počinje priču dobro upućen izvor u estradne priče i nastavlja:

OVO JE SPISAK PROSTITUTKI KOJE SU RADILE ZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Klijentima donosio katalog sa slikama i cenama od 150 do 500 evra!

- Sećam se, jednom je imala poziv od klijenta da ode na Crnogorsko primorje kako bi tamo seksualno opštili. Ipak, njih dvoje nisu želeli samo uobičajni seks, već su hteli da eksperimentišu. On joj je predložio da ona urinira po njemu kada ga seksualno bude zadovoljila, ali i da se na kraju "pokaki" po njemu. To ga je baš palilo. Znam, sve to zvuči grozno, ali za nju je ovaj predlog bio kao neki izazov - tvrdi dobro upućen izvor u život naše popularne pevačice.

- Iako ne razumem šta tu može da bude lepo, njoj je taj seks bio najbolji u životu. Bliskim osobama je stalno pričala o tome, a za svaki taj takav odlazak u Crnu Goru dobijala je po hiljadu evra. Pamtim da je tog gospodina više puta posećivala u Crnoj Gori, i svaki put bi objavila selfi iz luksuznog hotela na svom Instagramu. Niko nije imao pojma zbog čega je ona tu, svojoj porodici je govorila da ima zakazan nastup, a oni su joj sve verovali - završava izvor blizak popularnoj pevačici. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbenda19

pre 5 godina

E vi ste upravo prava mera za ovakve informacije ,ko je koga i ko sa kim sve ostalo vam ne prilici niste vi strucni za bilo sta ozbiljno da pisete .E mozete doduse da pisete i o ovim vasim clanovima stranke vi znate koje.Taman je to ta mera.

Siniša

pre 5 godina

To je stara priča o Vesni Zmijanac i Perici

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija