• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

18.04.2019

09:22

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) "DAJ PARE DA JE NE ZAKOLJEM"! Lopov u Bačkoj Topoli stavio NOŽ ženi pod vrat! STRAVIČAN SNIMAK PLJAČKE PRODAVNICE!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) "DAJ PARE DA JE NE ZAKOLJEM"! Lopov u Bačkoj Topoli stavio NOŽ ženi pod vrat! STRAVIČAN SNIMAK PLJAČKE PRODAVNICE!

Podeli vest

Pljačkaš naoružan nožem je uleteo u market i stavio nož pod grlo ženi koja se u tom trenutku našla unutra. Uplašena prodavačica je bez razmišljana izvadila novac iz kase i predala ga razbojniku koji je pretio da će zaklati ženu koja se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Incident se dogodio u nedelju nešto posle 20 časova, kada je napadč maskiran kapuljačom ušao u prodavnicu skrivajući se od kamere.

Odmah je izvadio veliki nož i zapretio prodavačici, a potom i mušteriji dok je zahtevao da mu se da sav novac iz kase.

 

 

Pošto se u marketu nalazi video kamera napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

UHAPŠENA SRPSKA PORODICA U ITALIJI! Majka i ćerka krale sve redom, sin čuvao stražu!

- Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen – rekli su u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Žitelji Bačke Topole veruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

- Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično – kaže za Blic.rs jedan žitelj Bačke Topole.

Policija intenzivno traga za počiniocem.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija