• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

19.04.2019

14:21

"UDARILA ME JE PO OČIMA I UŠTINULA"! Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu u Sedmoj beogradskoj gimnaziji!

Vesti

"UDARILA ME JE PO OČIMA I UŠTINULA"! Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu u Sedmoj beogradskoj gimnaziji!

Podeli vest

Zvonko Obradović, profesor Sedme beogradske gimnazije koji se našao u sred skandala nakon što je ošamario učenicu izneo je i svoju stranu priče

Poslao je pismo redakcijama beogradskih medija koje vam prenosimo u celosti.

- Ovim putem želim da odgovorim na besomučne laži koje su pisane o meni u prethodna 24 sata. Kao profesor i pedagog osećam moralnu obavezu da odbranim svoj ugled i dostojanstvo koje mi je ovim slučajem narušeno.

- Dana 18.04.2019. godine za vreme trećeg časa na kojem je rađena analiza kontrolnog zadatka, učenica J.K. je bila nezadovoljna svojom ocenom koju je dobila, u pitanju je ocena jedan. Za dvojku je bilo potrebno da se ima 45 poena, a ona je imala 30 ( kao dokaz prilažem Vam sliku testa).

(FOTO) OVO JE PROFESOR KOJI JE IŠAMARAO UČENIKE U SEDMOJ BEOGRADSKOJ GIMNAZIJI! Dao otkaz posle tuče, pa pokušao da se UBIJE!

- Svoje nezadovoljstvo izražavala je kroz histeričnu viku, te sam je opomenuo rekavši da ne može tako da se ponaša, nakon čega je učenica sela na klupu i okrenula mi leđa. Na moja upozorenja, ona je odgovarala sa “Niste Vi nikakav čovek ni autoritet kada ja ovako mogu da sedim i ne možeš mi ništa".

- Sledi da sam učenicu uputio na razgovor kod direktora, na šta mi se dete unelo u facu i reklo “Ajde izbaci me ako možes” i uštivnuši me, onda se okrenula tako da me je kikom udarila po očima.

- U tom trenutku, u stanju neuračunjljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P.P. ustao i tri puta me udario u glavu. Zbog njegovih udaraca lekari su konstantovali da je trauma pretrpljena i stavili mi kragnu.

- Da bih sebe i svoju profesiju zaštitio od ovakvih gnusnih laži i manipulacije odlučio sam da protiv J.K. i P.P podnesem krivičnu prijavu i time ću u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost, kao i da je moje delanje putem šamara bilo posledica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 4 godine

Skole treba da uvedu redare koje ce male razmazene brabonjke da izbace is skole po pozivu ucitelja. A ne da dozvole da ucitelji budu izlozeni nasilju. Vreme je da se deca dovedu u red.

Profesor na odredjeno vreme

pre 4 godine

Ma šta redare,bre. Uvesti raspuštenoj bagri čeličnu disciplinu, oduzeti telefone, uniformisati, pa ko hoće da jednog dana bude majstor, prvo da odradi staž šegrta. Podeliti profesorima pendrečine i neke palije, da im prvo uteraju vaspitanje, pošto nemaju kućnog starešinu.

HAHA

pre 4 godine

Kakav lazov e boze , dete ga je OSAMARILO KIKOM!!!!!!!!!!!!!! EJ svete a bitno da je on jadan odmah kragnu zatrazio. EJ bedo ljudska lazljiva

Betmen

pre 4 godine

Ja ne bih cekao ni da mi se unese u facu, puk'o bih je jos kod pitanja '' zasto''.

SRDJAN

pre 4 godine

Sta je sad.. plediras na udaranje u samoodbrani i neuracunjivst.. Mislis da o postoji pravo da devojcicu udaras... Nadam se da ima oca i brata..

misliš

pre 4 godine

Da ima nekoga normalnog nebi se tako ponašala. Čovek nije profesor od juče. Kad ga je nakon toliko godina rada sa decom iz takta izbaci obično razmaženo derište, koje je sebi dalo za pravo da ocenjuje, da li možeš da zamisliš šta je čovek do sada trpeo.

Dana

pre 4 godine

Profa je imao moju podrsku sve i da nije bilo ovog teksta.

Marcco

pre 4 godine

Većina škola ima tzv. školskog policajca. Vreme je da škole dobiju i školsku interventnu jedinicu pa da ovakve "devojčice" sprovedu do direktora.

Gavrilo

pre 4 godine

Ja sam roditej dvoje dece.Jedno mi je dete u srednju, a jedno u osnovnu školu. Al mislim da je profesor u pravu. Nema sreće od te dece kad niko nemozemo da im kaže ništa. Još da ustaje i udara. Toga ranije nije bilo.Kuda ovo vodi?

Sreten

pre 4 godine

Danasnja omladina je toliko bahata, da se to ne može opisati. Pogledajte šta rade u gradskom prevozu (ne ustaju trudnicama, starijim osobama, cak ni licima koja imaju neki vid invaliditeta). To sto su tako vaspitani ili bolje reci, ne vaspitani je odlika vaspitanja u porodici. Ne opravdavam profesora za ishitrenu reakciju, ali ponasanje ucenice i njenog druga koji je udario profesora je za svaku osudu i sankciju. Neko ko nema dobru zaledjinu ili mu je skola (kroz sticanje znanja) bitna kako bi uspeo u zivotu ne ponasa se kao ovo dvoje srednjoskolaca, neodgovorno i nedisciplinovano.

Rade

pre 4 godine

Sve je ovo posledica, donošenje glupih zakona, o zaštiti dece i žena. Poludeše i deca i žene ! ! ! ! ! ! ! ! Ako možda tako i treba, ali jedno znam. Ovim glupavim zakonima, se sigurno uništava porodica u Srbiji. Imaćemo raskalašne žene, uništene brakove, i decu razbojnike i ubice !! ! ! ! ! ! !

zoki

pre 4 godine

Mislim da ste u pravu . Moje postovanje profesore . Imate moju punu podrsku .

Ljubo

pre 4 godine

Podrska profesoru , a " debilizmu " i " debilima " koji je ogroman broj medju omladinom treba stati na put i pokazati koliko su balavi .

Esad

pre 4 godine

Profo ako je istina , a mislim da jeste. Svaki dan vidim nasu decu koja nisu prosla neku osnovnu kucnu skolu a misle da ako im roditelji imaju para i daju slobodu da smeju da rade sta hoce a kultura je na minusu. Ukoliko si je zavalio svaka cast ali otkaz ne mozes da das,jel se ja setim one profesorke koju je mangup napao i davio u skoli pa ni on nije izbacen iz svih skola nego je nastavio kao da se nije nista desilo. Zivio Zvonko

RINGISPIL

pre 4 godine

Neko je rekao da su nam skole DEBILANE ali na zalost i njega su napali da se bavi nadri lekarstvom. Ako je ta balavica dobila keca jasno je kakav je to covek i ucenik ali u ime nauke ja bih takve oborio na godinu pa tri puta dok ne nauci.

branimir

pre 4 godine

Naravno da ne smete da dizete ruku na ucenika nikako bez obzira sta se desava i izgubicete na sudu.Morali ste po proceduri da resavate problem a ne u efektu...

Ana

pre 4 godine

PROFESOR NIJE BEZOSECAJAN ROBOT ILI MASINA.Ali drski , nevaspitani i agresivni djaci i masinu bi izbacili iz takta.

Pravda za profesora

pre 4 godine

Podrska za profesora, a svaka osuda za histericnu kecerasicu, njene roditelje i pomagace u razredu koji su posle njenog izivljavanja udarali profesora - zasluzili su da budu izbaceni iz skole uz ukor iz vladanja. Pa nek idu kuci i tamo svojoj mami i tati se unose u lice, vredjaju ih i stipaju. Mame i tate da daju otkaz na poslu i da svoju decu koja nisu za kolektiv jer su bahata i agresivna poducavaju gradivo kod kuce svaki dan. Za njih je Home Schooling. Taman da provode vise vremena sa svojojm decom i da ih nuzno bolje upoznaju. U medjuvremenu, audio i video kamere u svaku ucionicu, hodnik, toalet, pa i iza i oko skole.

Marijana

pre 4 godine

Koju 'decu' spominjete? Bahate 17-godišnjake, tatine fufice-sponzoruše u nastanku i mamine sinove, nasilnike u pokušaju? 'Nulta tolerancija za nasilje'? Znači, 'deca' mogu da budu nasilna i njih treba zaštititi?! A profesori? Da ćute i saginju glavu? Sramotno.

Izbori 2024

Vesti

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija