• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

19.04.2019

18:00

DILER UDARIO POLICAJCA I POKUŠAO DA POBEGNE! Haos u sudu u Nišu!

Vesti

DILER UDARIO POLICAJCA I POKUŠAO DA POBEGNE! Haos u sudu u Nišu!

Podeli vest

Nišlija P. S. koji je uhapšen zbog posedovanja droge, pokušao je danas oko 15.15 časova da pobegne iz zgrade Palate pravde kada je saznao da je predloženo određivanje pritvora

- Incident se desio u zgradi Osnovnog suda kada je, posle saslušanja u Tužilaštvu, osumnjičeni saznao da je predloženo da mu se odredi pritvor. On je u hodniku zgrade suda odgurnuo i udario policajca koji je bio sa njim u pratnji nakon čega je pokušao da umakne, ali je brzom reakcijom policije uhvaćen u zgradi suda - kaže izvor.

(FOTO) TAJNI PUTEVI DROGE KLANA "AMERIKA"! Ovako su naši krimosi UBIJALI i snabdevali Evropu HEROINOM vrhunskog kvaliteta!

Nišlije koje su se zadesile u blizini suda videli su pripadnike interventne jedinice ispred zgrade suda koji su brzo reagovali i sprečili bekstvo.

P. S. je jutros uhvaćen sa manjom količinom droge, ali prema nezvaničnim saznanjima, od početka godine to već peti put da ga policija privodi zbog posedovanja narkotika, pa je stoga nakon saslušanja u tužilaštvu, predloženo da mu se odredi pritvor.

Neusmnjivo je da će nakon poslednjeg incidenta, dobiti i prijavu za napad na ovlašćeno službeno lice, o čemu je, kako saznajemo, obavešteno i nadležno tužilaštvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija