• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

20.04.2019

20:52

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) ISTINA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Nakon podizanja treće optužnice oglasio se Zoran: SVE JE NAMEŠTENO!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) ISTINA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Nakon podizanja treće optužnice oglasio se Zoran: SVE JE NAMEŠTENO!

Podeli vest

Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović kaže da nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, kao i da veruje da će jednog dana sve izaći na videlo

- Nisam iznenađen što je tužilaštvo po treći put podiglo optužnicu protiv mene. Posle svega što sam preživeo u protekle tri godine, ni kriv ni dužan, ništa me više ne može iznenaditi - kaže Zoran.

NOVA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! U njoj piše da je JELENU UBIO PRED ĆERKICOM JANOM?!

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu na podmukao i svirep način, a njen leš potom bacio u kanal. U optužnici se takođe navodi da je u neposrednoj blizini mesta zločina sve vreme bila Zoranova i Jelenina ćerka Jana, koja je u tom trenutku imala pet godina.

Foto: Telegraf.rs

 

- Bog sve vidi. Tako da će jednog dana na videlo izaći sve klevete, fabrikovanja i nameštaljke kovane meni i mojoj porodici. Od istine niko nije uspeo da pobegne, jer Bog je istina i štiti pravednike - poručio je optuženi Marjanović.

On je kazao da do danas ne zna ko je ubio njegovu suprugu, ali ni kome je u interesu da on bude optužen za svirepi zločin i izveden pred sud.

- Ne znam ko je to uradio, znam samo da preživljavam pakao tri godine. Nadam se da svi u nadležnim institucijama rade pravedno, savesno i odgovorno svoj posao, jer ja sam čovek koji čeka pravdu. Nikakve veze nema sa zločinom, niti mogu da pretpostavim ko je počinilac takvog zverstva - ponavljao je Marjanović.

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. dok je trčala po nasipu u Crvenki. Njen suprug je to prijavio policiji, a telo je pronađeno dan kasnije u kanalu.

Posle 17 meseci od zločina, Zoran Marjanović je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju ženu i u pritvoru je proveo 10 meseci. Više javno tužilaštvo dva puta je podizalo optužnicu protiv njega zbog brutalnog ubistva, ali je ona oba puta vraćena na dopunu istrage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stole

pre 5 godina

Nikako da shvatim da je nasip mesto zlocina, a pronadjena krv u autu, pripada Jeleni!? Ipak je ona mrtva transportovana tim autom, koji je hitno opran od strane saucesnika u zlocinu! Ovde neko zaista zeli da spase Zorana svake optuzbe, tragova nema na nasipu, a drugo mesto ubistva se odbacuje kao da nije ni postojalo! nema nista od optuznice

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija