• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

21.04.2019

21:45

ZASULI SU GA KIŠOM METAKA NA VRATIMA BLINDIRANOG AUDIJA: U ratu narko-klanova, ubijeno više od 30 ljudi, poslednji na listi je VESELIN OTAC VOĐE ŠKALJARACA!

Vesti

ZASULI SU GA KIŠOM METAKA NA VRATIMA BLINDIRANOG AUDIJA: U ratu narko-klanova, ubijeno više od 30 ljudi, poslednji na listi je VESELIN OTAC VOĐE ŠKALJARACA!

Podeli vest

Detalji brutalne likvidacije u Kotoru Veselina Vukotića (69), oca vođa "škaljaraca". Napadač dugo i pažljivo pratio Veselinovo ponašanje i njegove navike. Pomagač odvezao napadača. Meštani: Ima li kraja ovome ludilu

Ubistvo Kotoranina Veselina Vukotića (69), ispred njegove kuće, ponovo je otvorilo rane u zastrašujućem sukobu dve kotorske kriminalne grupe - "škaljaraca" i "kavčana". Ovog puta životom je platio otac dvojice mladića koji slove za vođe tzv. škaljarskog klana Jovana i Igora.

Veselina je zasad nepoznata osoba ubila iz pištolja, ispalivši mu u grudi osam metaka, ne ostavljajući nadu da bi mogao da preživi. Svi napori kotorskih lekara da ga spasu bili su uzaludni.

- Ima li kraja ovome ludilu - pitaju se po ko zna koji put Kotorani, vidno uznemireni ubistvom sugrađanina Veska Vukotića.

Kako saznajemo ubica je nosio kačket na glavi, a prethodno je u blizini kuće čekao Veselina da se pojavi.

- U trenutku kada je izašao iz blindiranog audija u njega je sasuo kišu metaka. Ubica se peške udaljio sa mesta zločina, gde ga je čekala ekipa i automobil za beg - navode nezvanično u istrazi.

Za vreme uviđaja policija je blokirala grad, pretresala građane i automobile, ali nikakvih rezultata do zaključenja ovog broja nije bilo. Kako saznajemo, uzeti su snimci sa kamera na objektu Vukotića, ali i okolnih zgrada i privatnih kuća.

Sagovornik kaže da sve okolnosti ukazuju da je ubica, osim što je dugo i pažljivo pratio Veselinovo ponašanje i njegove navike, veoma dobro ispitao i teren i našao najpogodniji momenat da svoj naum pretvori u krvavi pir.

Inače, Jovica Vukotić, sin ubijenog Veselina, nalazi se u zatvoru u Beogradu. Dovodi se u vezu sa grupom Luke Bojovića. On je septembra prošle godine uhapšen u Turskoj i isporučen Srbiji, jer imao državljanstvo naše zemlje. Pre dva meseca njega je Viši sud u Beogradu pravosnažno osudio na 15 meseci zatvora zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša sa njegovom slikom, ali na ime Georgi Andonov.

Policija u Crnoj Gori braću Vukotić traži zbog pokušaja ubistva dvojice pripadnika suprostavljenog "kavačkog" klana - Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

 

UBIJEN OTAC NAJVEĆEG CRNOGORSKOG MAFIJAŠA JOVICE VUKOTIĆA! Veselin Vukotić likvidiran u Kotoru!

 

VIŠE OD 30 UBIJENIH

Nestanak oko 300 kilograma kokaina u španskom gradu Valensiji pre skoro pet godina podelio je "tvrde momke" dva kotorska naselja. Stan iz kojeg je droga nestala pripadao je, kako se spekulisalo Goranu Radomanu sa Cetinja, koji se u tom trenutku nalazio u pritvoru na Kubi zbog saobraćajne nezgode. Govorilo se tada da mu je u oslobođenju, navodno pomogao i slavni Dijego Maradona.

Kada se Radoman vratio u Valensiju, droga je volšebno nestala, a prvi operativni nalazi istrage ukazivali su na to da je robu odneo jedan od "škaljaraca", kako bi naplatio nebrigu "saboraca" dok je boravio u zatvoru. I tada je "puklo".

Sa ubistvom Radomana u Beogradu 2015. godine usledila je crna serija surovih obračuna i likvidacija, koja se do danas nije završila. Tokom svih ovih godina ubijeno je više od 30 mladih ljudi. Nastradali su i nedužni, koji su se zatekli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZN

pre 4 godine

"Blindirani" audi. Sve pošteno zarađen. Naravno da ima kraja ludilu - kada se svi međusobno poubijaju, a onog poslednjeg, najzad i bez straha od odmazde uhapsi policija. Samo da neki slučajni, nesrećni, prolaznik ne strada. I da se ne presele u Beograd. Neka se kod kuće tamane.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija