• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

22.04.2019

11:59

TREĆI POKUŠAJ POSLE TRI GODINE! Optužnica protiv Marjanovića na proveri u Višem sudu

Vesti

TREĆI POKUŠAJ POSLE TRI GODINE! Optužnica protiv Marjanovića na proveri u Višem sudu

Podeli vest

Nakon višemesečne dopune istrage, u petak 19. aprila Više javno tužilaštvo u Beogradu dostavilo je sudu novu treću optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. u Borči, potvrdila je portparol suda Tatjana Tešić

Krivično vanpretresno veće suda sada treba da razmotri optužnicu i da odluči da li ispunjava uslove za potvrđivanje.

Marjanović se i dalje tereti za krivično delo teško ubistvo.

Protiv Marjanovića je bila sprovedena dopuna istrage, po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji je prošle jeseni ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice i naložio niz dodatnih veštačenja i saslušanje ćerke uz pravnog zastupnika - advokata.

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. 

U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optužnici, bila je i maloletna ćerka Zorana i Jelene, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) ISTINA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Nakon podizanja treće optužnice oglasio se Zoran: SVE JE NAMEŠTENO!


Marjanoviću je nedavno sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge, folk pevačice.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već pune tri godine.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po od ubistva.

On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.


MARJANOVIĆ NAVUKAO JELENU DA SE SPUSTI NIZ NASIP I UBO JE U GLAVU! Detalji najnovije optužnice protiv Zorana Marjanovića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija