• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

24.04.2019

17:17

OBRT U SLUČAJU SEDME BEOGRADSKE GIMNAZIJE! Profesor koji je šamarao đake podnosi krivičnu prijavu, PROTIV ONIH KOJI SU GA TUKLI!

Vesti

OBRT U SLUČAJU SEDME BEOGRADSKE GIMNAZIJE! Profesor koji je šamarao đake podnosi krivičnu prijavu, PROTIV ONIH KOJI SU GA TUKLI!

Podeli vest

Protiv dvoje učenika Sedme gimnazije, koji su učestvovali u incidentu prošle nedelje, pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak, koji treba da bude završen u roku od 30 dana. U toku je i disciplinski postupak za utvrđivanje odgovornosti profesora Zvonka Obradovića

Škola će, u postupcima, utvrditi sve činjenice i okolnosti koje se odnose na incident od prošlog četvrtka, kada je profesor Obradović ošamario dve učenice i kada ga je fizički napao učenik.

(FOTO) OVO JE PROFESOR KOJI JE IŠAMARAO UČENIKE U SEDMOJ BEOGRADSKOJ GIMNAZIJI! Dao otkaz posle tuče, pa pokušao da se UBIJE!

Profesor fizike je odmah suspendovan do okončanja disciplinskog postupka. Ukoliko se utvrdi da su učenici koji su učestvovali u ovom incidentu prekršili član zakona koji se odnosi na zabranu nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, mogu biti kažnjeni ukorom direktora ili Nastavničkog veća, pa čak i isključenjem iz škole.

Obradović je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv učenika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 4 godine

Samo napred profesore ,ne oprastaj debilizmu ,i Srbija je postala " trula kobila " zahvaljujuci debilima i zakonima koji nam namecu bas oni koji su nam najveci neprijatelji .Zato i nemamo omladinu ,kulturu ,moral ,istoriju ne znamo ni tudju ni svoju .

zora

pre 4 godine

U pravu je.Huligani vladaju skolom i vise im niko nista nemoze.

Danica

pre 4 godine

Profesor sam u penziji. Ovo je jadno što se dešava u školama a javnost osuđuje profesora. Kad isti učenici budu tukli vlastite roditelje biće krivi roditelji. Gdje smo mi to (s)krenuli kao društvo? Meni se desio samo jedan nemio događaj u karijeri. Učenik koji je dobio slabu ocjenu počeo da me ometa da istu upišem u dnevnik. Kad je i bukvalno, fizički pokušao da me spriječi, opalila sam mu šamar iz sve snage. Nikada ne bih dozvolila da me balavci ponize u obavljanju posla. Drage kolege, imate drugo oružje kojim ste mogli održati dostojanstvo. Samo realno ocjenjivati, ne poklanjati ocjene i odstraniti roditelje iz škole. Stasala je generacija bahatih i bezobraznih roditelja. Djeca su ipak najmanje kriva što su takva.

svr

pre 4 godine

Zakoni Švedski, deca balkanska i jos raspustena. Ako batina nije iz raja, trebalo bi da je sa balkana, pa ili decu ili roditelje

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija