• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srpski Telegraf

29.04.2019

19:37

IZAŠAO NA VIKEND IZ KOVINA I UDAVIO SVOJU BABU! Unuk umislio da mu je starica bacila crnu magiju! Detalji JEZIVOG ubistva kod Smedereva!

Vesti

IZAŠAO NA VIKEND IZ KOVINA I UDAVIO SVOJU BABU! Unuk umislio da mu je starica bacila crnu magiju! Detalji JEZIVOG ubistva kod Smedereva!

Podeli vest

Jasmin S. (32) uhapšen je u ponedeljak po podne zbog sumnje da je ubio babu Živadinku M. (75) iz sela Radinac kod Smedereva. Prema rečima izvora iz istrage, zločin se dogodio oko 13 sati, kad je osumnjičeni zadavio staricu jer je sumnjao da je bacila crnu magiju na njega

- Ubrzo nakon porodičnog ručka izbila je svađa između Živadinke i njenog unuka jer ju optužio da je bacila vradžbine na njega. On je tada skočio i zgrabio nesrećnu ženu, da bi je potom zadavio golim rukama! Kada je shvatio šta je uradio, Jasmin S. je odmah pozvao policiju i prijavio ovaj čin. On je inspektorima do detalja ispričao zbog čega je presudio starici - kaže sagovornik.

UBIO BABU ZBOG CRNE MAGIJE: Jasmin je zadavio Živadinku, umislio je da baca čini na njega i roditelje!

Kako dodaje, Jasminu S. su lisice na ruke stavljene u kući i on se nije opirao hapšenju. U trenutku zločina u kući je bila i majka osumnjičenog, kao i njegove dve sestre.

- Osumnjičeni je psihijatrijski bolesnik i leči se u bolnicu u Kovinu. Njega je majka na sopstvenu odgovornost tokom vikenda izvela iz ove ustanove kako bi tokom praznika bio sa porodicom. Niko nije ni slutio da će ovako nešto da se dogodi - priča izvor.

Jasmin S. je, kako saznajemo, u utorak trebalo da se vrati u bolnicu.

Komšije: U šoku smo, bila je divna žena

Prema rečima komšija, ubijena Živadinka M. bila je jako fina i vredna žena.

- Ona je othranila i ćerku i njeno troje dece. Nekada je radila kao kuvarica u školi. Bila je veoma dobra žena, svi smo još u šoku zbog tragedije. Ne mogu da verujem da je Jasmin bio sposoban da digne ruku na svoju baku - kaže potresena komšinica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija