• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

30.04.2019

10:06

ZADAVIO BABU ZBOG CRNE MAGIJE! Mislio da mu VRAČA BELIM LUKOM, pa je POSLE RUČKA ubio i MIRNO SAČEKAO POLICIJU!

Vesti

ZADAVIO BABU ZBOG CRNE MAGIJE! Mislio da mu VRAČA BELIM LUKOM, pa je POSLE RUČKA ubio i MIRNO SAČEKAO POLICIJU!

Podeli vest

Jasmin Selmanović (32) iz Radinca kod Smedereva u ponedeljak posle ručka iz čista mira ubio svoju baku Živadinku Miladinović (75) i mirno sačekao policiju

Jasmin Selmanović (32) iz Radinca kod Smedereva zadavio je svoju babu Živadinku Miladinović (75) jer je posumnjao da je belim lukom bacila čini crne magije na njega, njegovu sestru i majku!

Vračala belim lukom

Belim lukom je bacila čini crne magije na mene, moju majku i sestru i uništila nam život
Jasmin Selmanović

Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 13 časova, nakon porodičnog ručka na kom su bile i Jasminova sestra Suada i majka Dušica. Nakon što je golim rukama zadavio babu, Jasmin je pozvao policiju i mrtav 'ladan ispričao šta je uradio.

Prema saznanjima Informera, Jasmin, koji je psihički bolesnik, pacijent Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu, izašao je na vikend kako bi za vreme praznika bio sa majkom, sestrom i babom.

- Majka Dušica je potpisala tu saglasnost, izašao je na njenu odgovornost. U Kovin je trebalo da se vrati u utorak. Na veliku subotu i na Vaskrs nije pravio nikakve probleme. U ponedeljak posle ručka Dušica i Suada su na kratko izašla iz kuće, a Jasmin je tada napao Živadinku. Prišao joj je dok je ležala na kauču i počeo da je davi golim rukama. Nesrećna starica je pokušala da se odbrani, ali pošto je Jasmin mnogo jači, nije uspela - priča izvor Informera iz istrage.

MISTERIJA TRAGIČNE SMRTI PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE! Porodica i dalje ne veruje da je BOJANA PUCALA SEBI U GLAVU! Noć pred tragediju ŽESTOKO SE POSVAĐALA S VERENIKOM!

Čim je ubio Živadinku, Jasmin je hladnokrvno pozvao policiju, prijavio šta se dogodilo i sačekao patrolu.

- Policija ga je zatekla kako mirno sedi pored leša. Nije se opirao hapšenju. Do detalja je opisao kako je ubio Živadinku. Kada su ga policajci pitali zbog čega je ubio rođenu babu, odgovorio je da je to uradio jer je belim lukom bacala crnu magiju na njega, sestru i majku i da im je zbog toga loše u životu. Policajci nisu mogli da veruju šta Jasmin govori. Odmah su mu stavili lisice i odveli u policijsku stanicu u Smederevo - objašnjava naš sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Jasmin je težak psihički bolesnik i već duže je na lečenju u Kovinu, a policiji je poznat po najtežim krivičnim delima.

- Ima dosijea za drogu, krađe, nanošenje teških telesnih povreda, ali je svaki put kada bi bio uhapšen umesto u zatvor išao u psihijatrijsku bolnicu - kaže naš sagovornik.

UDARAO MAJKU AŠOVOM DOK JOJ NIJE RASCOPAO LOBANJU! Saslušan ubica iz Kaluđerice! "Ničega se ne sećam"!

Komšije ove porodice kažu da je Živadinka sama odgajila i ćerku i unuke.

- Mučenica je ceo život radila kao kuvarica u školi. Svi su je kinjili i maltretirali u toj porodici, a živeli su prvo od njene plate, a zatim od penzije, a nije imala pravo glasa u kući - kaže jedan od suseda.

Za Jasmina Selmanovića pak komšije kažu da je najverovatnije psihički popustio jer ga je pokojni otac često maltretirao.

- Njegov otac je umro pre oko godinu i po dana. Bio je težak alkoholičar i sve ih je u kući tukao. Nisu mogli da žive od njega. Kada je preminuo, mislili smo da će se Jasmin smiriti, ali je on tek tada počeo da pravi probleme. Radio je kratko kao berač jabuka i jedno vreme mu je išlo, ali je onda dao otkaz i ponovo postao problematičan - zaključuje ovaj komšija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija