• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.04.2019

14:19

BOMBA ISPRED STANA HIRURGA IZ URGENTNOG CENTRA! Drama na Banovom Brdu!

Vesti

BOMBA ISPRED STANA HIRURGA IZ URGENTNOG CENTRA! Drama na Banovom Brdu!

Podeli vest

U beogradskom naselju Banovo brdo eksplodirala je ručna bomba ispred vrata stana uglednog lekara, saznaje Pink

Bomba je bačena ispred vrata stana dr Miroslava Lazića uglednog hirurga iz Urgentnog centra. 

Srećom povređenih nije bilo. Pričinjena je materjalna šeteta. U hodniku zgrade u Izvorskoj ulici na Banovom brdu ima više tragova od gelera.

(VIDEO/FOTO) POLICIJA SE OGLASILA POSLE STRAVIČNE NESREĆE KOD KURŠUMLIJE: Apelujemo na prevoznike da vode računa o TEHNIČKOJ ISPRAVNOSTI VOZILA I VREMENU ODMORA VOZAČA!

Policija je na licu mesta našla više tragova koji ukazuju da je za sada nepoznata osoba bacila i aktivirala rućnu bombu koja je eksplodirala.

U trenutku detonacije doktor je bio sam u stanu. Policija je obavila uviđaj na licu mesta i pronađeni su određeni tragovi. Intenzivno se radi na identifikaciji osobe koja je bacila bombu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Postovani urednice ,napisi malo istine o tom prljavom Beogradu ,kao grad zaudara na daljinu ,prljava nam Srbija zbog tog grada .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija