• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

09:02 >> 09:03

UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ! Pijan kao čep kolima udario u interventnu, PA POBEGAO S LICA MESTA!  VOZIO BRANKOVIM MOSTOM U SUPROTNOM SMERU!

Vesti

UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ! Pijan kao čep kolima udario u interventnu, PA POBEGAO S LICA MESTA! VOZIO BRANKOVIM MOSTOM U SUPROTNOM SMERU!

Podeli vest

Jedan od lidera protesta "1 od 5 miliona" i bivši sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu!

Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice.

Kako saznajemo, Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru! Ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla na uglu Pop Lukine i Brankove, i na licu mesta uhapsila.

Kako saznajemo, u ovom incidentu nije bilo povređenih.

Prema našim saznanjima u momentu udesa Milojko Pantić je bio pod dejstvom alkohola, i imao je 1.73 promila alkohola u krvi!

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mick

pre 4 godine

Budalu i srbomrsca zatvoriti i ne pustati iz zatvora do zadnjeg mu dana.

SS

pre 4 godine

Odmah u zatvor.To je dugogodišnja pijandura,sada i pijani smrad koji ogovara svoju državu u kojoj je godinama zarađivao platu pijan izveštavajući sa televizije i bilo mu dobro,niko ga nije dirao i ako su znali da je alkoholičar.Neviđena budala onda i sada,kome Srbija ne odgovara pa je i u hrvatskoj blati,strašno.On za bolje od zatvora nije,prema treba za ovo da dobije dobru kaznu,pa da vidimo vlast kako će se poneti prema pijanduri,izdajici i otpadu srpskog naroda.

dp

pre 4 godine

Da je clan sns-s bio bi odmah pusten, Sta cemo sa sinom Zeljka Mitrovica koji je ubio devojku na pesackom pa pobegao? Sta cemo sa Zeljkom narkomanom koji je preodozirao ljubavnicu u hotelu, sta cemo sa Vucicevom ljubavnicom Petrom Cvijic/. Sta cemo sa Babicem? Sta cemo sa Panicem i ubistvom coveka u Pancevu, Sta cemo sa Zeljom i likvidacijom Srba na Kosovu?

Kalimero

pre 4 godine

To je taj što mu ne valja ni država i vlast i bezobzirno ide od mitinga do mitinga, urla kao pomahnitao i pljuje na sve ... Bacajte to govno u zatvor bar 6 meseci da se ohladi.

Radovan III

pre 4 godine

Konačno dolijao bahati i nedodirljivi milojko! Sad da vidimo, da li je sistem pravedan i kako će biti kažnjen!? Inače, bježanje sa lica mjesta kod saobraćajne nezgode je krivično djelo.

Mrki

pre 4 godine

A s to je000 stoka sns digla 300000000evra nema vesti o tome ....stoka...

Mrki

pre 4 godine

Pa i mitrovicev pink smrki sin ubio devojku ,pa pobegao ...a nije u zatvoru ...stoka ...

misa

pre 4 godine

Hm..a tako se bucao u prsa postenjem, odgovornoscu,zeljom za pravnom drzavom ...??Kad ono gle pijan za volanom te u suprotnom smeru vozi?

Nik

pre 4 godine

Ima boga...zakljucati matoru pijanduru na duze vreme pa neka mu SZS salje paketice u CZ.

Tanja Popovic

pre 4 godine

Strasno....to se moglo i ocekivati. Budala matora !

NemanJa

pre 4 godine

Sta kao slucajno je udario inter pa je onda pobegao misleci da ga nisu videli.Ova prica ne pije vodu.Da ga nisu proganjali kao politicki nepodobnog pa se napio i udario ih?

Esad

pre 4 godine

Napio se od muke kada je dobio koliko je bilo mitingasa u Subotu .

Rade

pre 4 godine

Odlično, što je uhapšen. Nemoj nikada više da ga puste na slobodu. To je dokazani, domaći Srpski izdajnik ! ! ! ! ! !

bubasvaba

pre 4 godine

mislim sta reci a ne zaplakati ovaj covek u toku 24h je pod dejstvom ALHOHOLA celih 28h.

gagi

pre 4 godine

Ko nije u mladosti revolucionaran TAJ NEMA SRCA.Ko je u starosti (72godine) revolucionaran TAJ NEMA MOZGA.

ANA B

pre 4 godine

Sramota jeste, posebno u njegovim godinama ali ništa novo .Pa nama je to svakodnevnica.Od sto vozača možda je 5 posto trezno.Da ne pišem o mladim vozačima koji nisu imali ni obuku kako treba u auto školama . Ovo što se desilo nema veze sa politikom on pije kao i većina Srba i dobro je da neko nije nastradao ako ima uopšte tu nešto dobro.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija