• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.05.2019

11:23 >> 11:30

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA BAHATOG MILOJKA PANTIĆA! Policija ga stigla na Brankovom mostu, IMAO U KRVI 1,73 PROMILA ALKOHOLA!

Vesti

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA BAHATOG MILOJKA PANTIĆA! Policija ga stigla na Brankovom mostu, IMAO U KRVI 1,73 PROMILA ALKOHOLA!

Podeli vest

Jedan od lidera protesta "1 od 5 miliona" i nekadašnji sportski komentator Milojko Pantić (72) priveden je sinoć oko ponoći na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema našim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi!

On se, kako se saznaje prvo svojim vozilom "ford fokus"  kod Starog sajmišta nije zaustavio kod znaka "Stop", pa se zakucao u džip interventne jedinice, a potom pobegao sa lica mesta. 

Milojko je potom pobegao ka Brankovom mostu, gde je, kako se saznaje vozio u suprotnom smeru.

 
Prema našim informacijama, u momentu udesa Milojko Pantić je bio pod dejstvom alkohola i imao je 1.73 promila alkohola u krvi. On se sada nalazi u policiji na trežnjenju.

UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ! Pijan kao čep kolima udario u interventnu, PA POBEGAO S LICA MESTA! VOZIO BRANKOVIM MOSTOM U SUPROTNOM SMERU!

Njega je policija tu sustigla, a kako saznajemo od očevidaca Milojkovo vozilo je ubrzo sa mosta uklonio pauk, a on je potom priveden.

MUP je potvrdio incident i dodao da je Pantić odveden na trežnjenje!

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice ''micubiši pajero''", navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta. 

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo "ford fokus" kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice. 

Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi. 

Vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boki

pre 4 godine

pijanu džukelu odmah na robiju. Mogao je da ubije nedužne ljude.

sinek

pre 4 godine

A tebi je tvoj Vučić kriv što ne možeš redovno da se lečiš kod psihijatra.

gagi

pre 4 godine

Ko nije u mladosti revolucionaranTAJ NEMA SRCA.Ko je u starosti(72 godine)revolucionaran,TAJ NEMA MOZGA.

Milun

pre 4 godine

Sad ce da bude da ga progone na politickoj osnovi, pa jos kad se ukljuce razne NVO, partijice , partije i ostala bratija, necemo zivi ostati.

Rajko

pre 4 godine

Treba čoveku oprostiti,razočaran je u vlast u Vučića,morao je da se od muke napije i da luduje.

Milan

pre 4 godine

Nebo se otvorilo, stadion je eksplodirao... Ludi Milojko...

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija