• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2019

12:09

(EKSKLUZIVNI VIDEO) JA SAM KRETEN! Milojko Pantić se otreznio u policiji i konačno shvatio pravu istinu!

Vesti

(EKSKLUZIVNI VIDEO) JA SAM KRETEN! Milojko Pantić se otreznio u policiji i konačno shvatio pravu istinu!

Podeli vest

Jedan od lidera protesta "1 od 5 miliona" i nekadašnji sportski komentator Milojko Pantić (72), koji je sinoć oko ponoći priveden na Brankovom mostu, zbog vožnje u pijanom stanju i sudara sa džipom interventne jedinice, izašao je sa trežnjenja u policijskoj stanici "29. novembar"


Pantić je vidno iznerviran nakon izlaska iz policijske stanice dao kratku izjavu novinarima:

- Ništa se nije desilo, nikoga nisam ubio, nikog nisam zgazio... Bio sam na svadbi, malo sam popio... Ja sam kreten, eto to napišite - rekao je Pantić.

Podsetimo, Pantić se sinoć prvo svojim vozilom "ford fokus" kod Starog sajmišta nije zaustavio kod znaka "Stop", pa se zakucao u džip interventne jedinice, a potom pobegao sa lica mesta. 

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA BAHATOG MILOJKA PANTIĆA! Policija ga stigla na Brankovom mostu, IMAO U KRVI 1,73 PROMILA ALKOHOLA!

Foto: informer

Milojko je potom pobegao ka Brankovom mostu, gde je, kako se saznaje vozio u suprotnom smeru.

UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ! Pijan kao čep kolima udario u interventnu, PA POBEGAO S LICA MESTA! VOZIO BRANKOVIM MOSTOM U SUPROTNOM SMERU!

Prema našim informacijama, u momentu udesa Milojko Pantić je bio pod dejstvom alkohola i imao je 1.73 promila alkohola u krvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Srce moje. Nadam se da Milojku Pantiću neće i za ovo pijanstvo biti kriva Srbija.

Psihijatar

pre 4 godine

Znali smo odavno, nego smo cekali da sam uvidis.

SS

pre 4 godine

Normalno,kretenčina večito pijana,koja ni pre 40 god.a ni sad nije normalna,a zna da omalovažava i ponižava svoju državu po stranim televizijama.Jadno i žalosno za alkosa kojem je ta ista država mnogo toga dala,ali na žalost takvi prolaze i opstaju u društvu.Sreća pa nije nikog povredio,a pošto mu neće vlast ništa,pa ni dozvolu da mu oduzme,valjda će naredni put kad bude vozio pijan,završiti u livadi.

Lazni Bot

pre 4 godine

Bar priznao a sin drogiranog basiste ubio devojcicu i svrcka se na slobodi i dalje vozi

deda Raša

pre 4 godine

E moj Milojko, necu vam reci da ste kreten, sami ste to sebi rekli, ali cu vam uz duzno postovanje reci da sa vama nesto nije u redu. Preispitajte se Milojko. Zar ste dozvolili sebi da pored ogromne popularnosti i postovanja od strane vasih slisalaca padnete na tako niske grane i setate ulicama bez ikakvog razloga i povoda. Dozvolili ste da vas za sobom vodaju oni kojima ne bi trebao dati ni da ti cipele ociste. Vratite se na svoj dosadasnji nacin zivota i svojim starim obozavaocima, koji su uzivali slusajuci vase komentare.

Suvozač

pre 4 godine

E, a zamisli tek da je mrtav pijan ubio ženu na naplatnoj rampi.

milan lala

pre 4 godine

Jedan od " spasioca Srbije" iz opozicije. Tragi-komedija. Ovakvi se silom naturaju da vode drzavu i narod u "svetlu buducnost".

Milorad Culibrk

pre 4 godine

Panticu,Panticu dobro si shvatio. Bolje nego kada si lupetao kao sportski komentator.Cesitam. Trebalo ti je samo 72 godine pa da shvatis da si KRETEN.

Miki

pre 4 godine

Nista novo kao da mi nismo znali da je milojko kreten pa treba on da nam kaze

nesa

pre 4 godine

Srpska posla , dali bi pustili tako nekog CIGANINA,vec bi ste mu majku jebali ,prebili ga i 3godine corka .Bicete vi ok nekada u neko doba i u nekom veku --uzivajte.

Ergin

pre 4 godine

Sram te bilo pijanico tibi da kazes nekome sto nije dobar idijote

Igor

pre 4 godine

Gde zatvor, oduzimanje dozvole? Ubica na putu..

Penzionerj

pre 4 godine

Potpuno si u pravu. Treba da te sramota od tvojih godina. Dajes dobar primer omladini kao i tvoji pajtasi. Bruko.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija