• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

06.05.2019

19:42

(FOTO) OVO JE KRVNIK KOJI JE ŠUTIRAO TASTA DOK GA NIJE UBIO! Detalji stravičnog zločina kod Novog Sada!

Vesti

(FOTO) OVO JE KRVNIK KOJI JE ŠUTIRAO TASTA DOK GA NIJE UBIO! Detalji stravičnog zločina kod Novog Sada!

Podeli vest

Slavko Plavšić (30) uhapšen je zbog sumnje da je udarcima rukama i nogama ubio Josipa Baranjina (61), oca svoje bivše supruge

Josipa Baranjina (61) iz Kovilja nasmrt je pretukao bivši zet Slavko Plavšić (30) u Proleterskoj ulici u Kovilju kod Novog Sada.

HOROR KOD NOVOG SADA! Tukao bivšeg tasta, pa šutirao nogama u glavu dok ga nije UBIO!

Stravičan zločin dogodio se juče, na Đurđevdan, dva sata posle ponoći, kada je Plavšić došao ispred kuće oca svoje bivše žene.

- Zvao je bivšu nevenčanu suprugu Anitu da izađe kako bi je ubio! Viku i pretnje čuo je njen tata Josip i izašao, jer je Anita bila na poslu. Pokušavao je da Slavku objasni koliko je sati i da je pijan, zbog čega treba da ode kući i naspava se. Međutim, Slavko je nastavio da se dere i probudio je i dete koje ima s Anitom, kao i njeno dvoje dece iz prvog braka - prepričava dramu Tatjana, Anitina sestra od ujaka, i nastavlja:

Pauza za cigaretu

- Odjednom je počeo da udara Josipa, koji je od udaraca pao na travu ispred kuće. Deca su vrištala, kao i Josipova žena Olivera. On nije prestajao. Udarao ga je nogama i rukama po glavi. Deca i žena nisu mogla da mu pomognu.

Monstruozan zahtev

Kako dalje kaže Tatjana, Josip nije uspeo da se odbrani od pomahnitalog zeta, jer je sve udarce dobijao direktno u glavu. U jednom trenutku monstrum je prestao da tuče bespomoćnog čoveka i zatražio je cigaretu od bivše tašte.

- Žena je kukala za mužem i pokušavala da mu pomogne, a on od nje traži cigaru?! U tom metežu, Slavko je otišao svojoj kući, ali nažalost, samo po cigaretu. Anita, koju je majka pozvala i rekla joj šta se dešava, odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali i ubičine roditelje. Njegovi nisu hteli da dođu, ali se on vratio. Iako se Josip nije pomerao, ponovo ga je udario iz sve snage, a kada je shvatio da ga je ubio, pobegao je - kaže Tatjana.

Slavko je uhapšen nekoliko sati posle zločina i određen mu je pritvor.

Prijave za nasilje

Inače, Anita i Slavko živeli su u domu njenih roditelja, dobili su i dete, a onda je Slavko počeo svakodnevno da se opija i da maltretira i ženu i njene roditelje. Kada je nasilje postalo nepodnošljivo, Anita ga je oterala i više puta ga je prijavljivala za nasilje. 

- Krajem prošle godine bio je u zatvoru mesec dana i imao je zabranu prilaska Aniti. Nikada to nije poštovao. U ovom slučaju je zakazalo sudstvo, jer iako po hitnom postupku, suđenje je bilo zakazano tek za jun - kaže rođaka i dodaje da je Slavko pre nekoliko godina izbo nožem rođenog brata i svog oca i da za to nikada nije odgovarao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ja sam bio dobar drugar sa mojim tastom koji je iznenada umro zbog srčanih problema u 85 godini.Bio je pravi domaćin i dobar čovek.Kod mene je cenio što sam dobar znalac više zanata.Posle smrti domaćinski je sahranjen u grobnici koju je za života on sagradio a ja sam je dovršio.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija