• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2019

17:38

ZORAN MARJANOVIĆ DOBIO NOVU OPTUŽNICU! Tereti se za ubistvo Jelene i preti mu 40 godina robije!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ DOBIO NOVU OPTUŽNICU! Tereti se za ubistvo Jelene i preti mu 40 godina robije!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu, koji će odlučivati o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića, treće po redu, kojom se tereti za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. u Borči, poslata je odbrani na odgovor. Naime, krivično vanpretresno veće suda je nakon formalnog ispitivanja optužnice, prosledilo optužnicu 25. aprila na odgovor Marjanoviću i njegovim braniocima, navodi se u informaciji suda

Marjanoviću se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. Nakon što mu stignu odgovori odbrane, Viši sud, koji je ranije bio potvrdio drugu po redu optužnicu, doneće novu odluku, a može optužnicu rešenjem da potvrdi, ili da je ponovo vrati tužilaštvu na doradu. Protiv Marjanovića je nakon višemesečne dopune istrage 19. aprila Više javno tužilaštvo u Beogradu dostavilo je sudu novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića.

(UZNEMIRIJUĆI FOTO) O SUDBINI ZORANA MARJANOVIĆA ĆE SE ODLUČITI ZA 30 DANA! STRAVIČNI detalji treće dopunjene optužnice STIGLI U VIŠI SUD!

Protiv Marjanovića je bila sprovedena dopuna istrage, po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji je prošle jeseni ukinuo rešenje Višeg suda o potvrđivanju optužnice i naložio niz dodatnih veštačenja i saslušanje ćerke uz pravnog zastupnika - advokata.

Foto: Insajder

 

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optužnici, bila je i maloletna ćerka Zorana i Jelene, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je nedavno sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge, folk pevačice. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već pune tri godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu i generalno je svojim istupima plenio pažnju "žute štampe".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Da je stvarno ubica treći dan bi bio otkriven!Ma,bre,u roku nekoliko sati.Neverovatno je ispitivan niz puta!Sve moguće podmetačine što se čine kada se otkriva ubistvo.I ništa mu nisu našli.Ubistvo se može rešiti samo povećom nagradom i ... Kraj priče.Ispitivati dete u vreme kada je nosilo cuclu u ustima je najniži stepen u rešavanju ubistva.Bruka i em sramota.

Stole

pre 4 godine

Uvek sam tvrdio da je Zoran vest u manipulisanju, pa ako tuzilastvo bude i dalje tvrdilo da se dogadjaj desio na Nasipu, onda i od 3-ce optuznice nema nista. Prakticno je neizvodljivo u po bela dana a za ovaku surovost iskaljenoj na zrtvi. Ipak trebalo je mnogo vise vremena, tako da verzija Nenada Sipke ima vise smisla.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija