• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

10.05.2019

23:48

(FOTO) EKSPLOZIJA BOMBE ISPOD DŽIPA U NOVOM SADU! Teško povređen Dalibor Bogdanović, bivši Čankov telohranitelj! OSTAO BEZ NOGE, lekari mu se bore za život!

Vesti

(FOTO) EKSPLOZIJA BOMBE ISPOD DŽIPA U NOVOM SADU! Teško povređen Dalibor Bogdanović, bivši Čankov telohranitelj! OSTAO BEZ NOGE, lekari mu se bore za život!

Podeli vest

U stravičnoj eksploziji automobila koja se večeras dogodila u novosadskom naselju Detelinara, teško je povređen muškarac

Kako saznajemo, oko 23 sata u Ulici Ilije Birčanina 9, eksplodirao je džip marke "BMW X5", a na terenu je trenutno vliki broj policijskih ekipa.

Kako saznajemo reč je o Daliboru B., bivšem telohranitelju Nenada Čanka i mladiću iz krimionogene sredine.  

- Povređeni muškarac je prebačen u svesnom stanju u Urgentni centar na dijagnostiku. Hitna pomoć i vatrogasci i dalje su na terenu – nezvanično saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Foto: Informer

Detonacija se čula u velikom delu Novog Sada, kao i u Sremskoj Kamenici i Petrovaradinu.

Ekipe Hitne pomoći prevezle su povređenog u bolnicu i za sada nije životno ugrožen!

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama povređeni muškarac ostao je bez noge.

Foto: Informer

Dakibor je bio meta napada i pre pet godina kada je ranjen u ruku i stomak u centru Novog Sada.

Na njega je tada ispred lokala u ulici Laze Telečkog pucao Jovan Coja, tadašnji vođa navijača FK Novi Sad "Korida"

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija