• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

13.05.2019

22:15

TINEJDŽER SA 150 KM/H IZLETEO SA PUTA I POGINUO! Više tragičnih saobraćajnih nesreća obeležilo vikend

Vesti

TINEJDŽER SA 150 KM/H IZLETEO SA PUTA I POGINUO! Više tragičnih saobraćajnih nesreća obeležilo vikend

Podeli vest

Maloletni Nemanja L. nastradao je u udesu kada je vozeći "mercedes" izleteo sa puta u mestu Umčari * On je poginuo nekoliko minuta nakon što je izašao iz svoje kuće i krenuo u kafić da se nađe sa drugarima

Nemanja L. (16), učenik Srednje škole u Grockoj, poginuo je kada je "mercedes" kojim je vozio čak 150 kilometara na čas izleteo s puta i pokosio drvo na ulazu u Umčare. Istraga će tek utvrditi da li je maloletnik bio pod uticajem alkohola, budući da je pre nesreće bio u noćnom provodu sa drugarima.

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje na ulazu u Umčare iz smera susednog sela Pudarci, u kojem je nastradali tinejdžer i živeo.

Udario u ivičnjak

Prema rečima našeg izvora iz istrage, prvi nalazi uviđaja ukazuju da je maloletnik vozio oko 150 kilometara na čas.
- Automobil je u jednom trenutku u krivini prednjim desnim točkom udario u ivičnjak, posle čega je tinejdžer izgubio kontrolu i ulevo izleteo s puta. Dečak je prvo proleteo pored betonske bandere koja se nalazi na proširenju puta, ali je verovao da će uspeti "mercedes" da vrati na kolovoz. On uopšte nije kočio i tek kada je video da će sigurno udariti u šumarak, pokušao je da zaustavi vozilo. Nažalost, već je bilo kasno - priča naš izvor i dodaje:
- "Mercedes" je svom silinom udario i pokidao bagrem i zaustavio se iza šumarka. Dečak koji je vozio na mestu je ostao mrtav.

UHAPŠEN UBICA KOMŠIJE U PARAĆINU! Nožem izbo suseda posle svađe!

Pregažen pešak

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u blizini beogradskog naselja Vidikovac preksinoć oko 23 časa poginuo je pešak. Na njega je naleteo automobil dok se kretao pokraj puta. Iako je Hitna pomoć brzo došla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Meštani Umčara u blizini čijih kuća se dogodila ova stravična tragedija kažu da je prasak bio strahovit.
- Deset minuta posle ponoći puklo je kao bomba. Obukao sam se i istrčao napolje. Imao sam šta i da vidim. Dotrčale su i druge komšije. Auto je bio bukvalno raznet, a dečko koji je vozio ležao je preko instrument-table i volana i krkljao. Glava mu je bila krvava. Nismo mogli da ga izvučemo. Pre nego što je stigla Hitna pomoć, prestao je da diše, a lekar koji je došao više nije mogao da pomogne dečaku - priča svedok nesreće.

Vatrogasci su, kako objašnjava naš sagovornik, morali da iseku vrata i iščupaju volan kako bi izvukli telo nesrećnog mladića.

Reporteri Informera juče su razgovarali sa prijateljima nastradalog Nemanje L., od kojih smo saznali da je on kobne večeri bio sa dvojicom drugara u kafiću u Umčarima, ali da je oko pola dvanaest odvezao prvo druga kući u Pudarce, a onda i sam otišao da spava.

Poslao SMS

- Poslao mi je oko ponoći poruku: "Brate u krevetu sam nemoj da brineš", a posle toga se dopisivao sa svojom devojkom. Međutim, drugari iz osnovne škole su se okupili i pozvali ga da ponovo dođe u Umčare. Seo je u "mercedes" i desilo se to što se desilo. Poginuo je na sedamsto metara od svoje kuće - kaže Nemanjin drug.

Kako nam je rekao, Nemanja je 18. maja trebalo da napuni sedamnaest godina, a u subotu uveče se sa drugarima dogovarao gde će i kako napraviti žurku. Nažalost, umesto proslave sada se sprema sahrana.
Porodica nastradalog tinejdžera juče, od šoka, nije mogla da priča sa novinarskim ekipama koje su izveštavale o ovoj tragediji.
- Ne mogu ništa da vam kažem. Molim vas, razumite - kroz suze je rekao Nemanjin otac, dok su u dvorištu porodične kuće komšije i rođaci dolazili da izjave saučešće i pomognu u pripremanju sahrane.

(FOTO/VIDEO) STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! STRADALI MAJKA I SIN! Težak sudar autobusa i automobila u blizini Čačka!

Desetoro poginulih za 20 godina


Kako su nam meštani Umčara ispričali, na delu puta gde je poginuo Nemanja L. u poslednjih dvadeset godina poginulo je deset ljudi.
- Bilo je direktnih sudara, izletanja, ginuli su motoristi... Poginula je cela porodica, komšinici je jednom automobil udario u kuću. Svi voze kao manijaci. Tražili smo da se postave ležeći policajci da malo ljudi uspore, ali niko nas ne sluša - kaže meštanin Umčara i navodi:
- Nemanju sam viđao i ranije da vozi. Ima šesnaest godina, a i u školu u Grockoj išao je kolima, znači da su njegovi znali da vozi. Ali nije on jedini maloletnik koji vozi bez dozvole. Ima ih dosta.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

On je poginuo nekoliko minuta nakon što je izašao iz svoje kuće i krenuo u kafić da se nađe sa drugarima........ Istraga će tek utvrditi da li je maloletnik bio pod uticajem alkohola, budući da je pre nesreće bio u noćnom provodu sa drugarima........ Daj saberite se malo, znate li o čemu uopšte pišete. A o greškama u pisanju da i ne govorim. Totalno ste neposmeni. Užas ! ! ! ! !

Sasa

pre 4 godine

Cijeli tekst je kao da je sve normalno. Pričate o klincu od PETNAEST godina koji vozi automobil. Kao da je to normalno. Vozi se do kafića, razvozi drugare. U ponoć ide opet da se vozi. To nije punoljetno lice sa dozvolom. Najbitnije pitanje je otkud on za volanom. Otac mu je dao i znao jer to nije sigurno prvi put. Po pisanju bi se reklo da to traje duže vrijeme. Kakvi su to roditelji?

Saradžogla

pre 4 godine

Uka,buka,žal,žal,40 dana od sahrane i posle toga i komšije te zaborave.Sem roditelja,brata ili sestre.Kao da nisi ni postojao.A samo je trebalo najpre dobiti vozačku kako se dobija?SREĆOM NIKOGA NIJE USMRTIO:

SS

pre 4 godine

Tragedija,moje saučešće,ali samo mi nije jasno,šta i o čemu su mislili njegovi roditelji.Još jedan mlad život je oduzet sa nesmotrenošću odraslih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija