• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas/ST

15.05.2019

21:19 >> 21:22

BOGATIĆ NA NOGAMA, DEVOJČICA (14) TRI DANA BILA NEMA OD STRAHA, otkriće o njenoj POCEPANOJ MAJICI, zaledilo čak i policajce!

Vesti

BOGATIĆ NA NOGAMA, DEVOJČICA (14) TRI DANA BILA NEMA OD STRAHA, otkriće o njenoj POCEPANOJ MAJICI, zaledilo čak i policajce!

Podeli vest

Policija u Bogatiću je uhapsila S. I. (26) iz Glušaca u opštini Bogatić i podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je prošlog četvrtka u ranim večernjim satima silovao četrnaestogodišnju devojčicu iz ovog sela

Devojčica se tek posle tri dana, u nedelju, poverila majci, kada je otkrila zašto joj je pocepana majica. Ispričala je da ju je S. I. na silu odvukao u obor iza njihove kuće, gde je krenula da bi zatvorila ovce koje su bile na ispaši.

On je fizički jači, pa nije uspela da se otrgne i pobegne, a pošto joj je stavio ruku na usta nije uspela da dozove pomoć. Ćutala je o svemu što se dogodilo zato što je bila preplašena. Nasilnik joj je zapretio da će je ubiti ako nekome ispriča, a preteće poruke joj je narednih dana slao telefonom.

Devojčica je od četvrtka u teškim psihičkim traumama, plače, povukla se u sebe i ima bolove. Narednih dana će, osim neophodnih lekarskih pregleda koji se moraju obaviti u okviru istrage, krenuti na terapije kod dečijeg psihologa.

TERALI DEVOJKE DA SE PROSTITUIŠU! Uhapšeno petoro ljudi zbog trgovine ljudima u Beogradu! 

S. I. živi u drugoj ulici u selu, ali je nepoznato kako se stvorio iza kuće u kojoj devojčica živi sa majkom i mlađim bratom. Njen otac, koji je desetak dana ranije otputovao u inostranstvo da radi, vratio se kući čim je saznao šta se dogodilo.

HULIGANI KRVNIČKI PALICAMA PRETUKLI TINEJDŽERA NA VOŽDOVCU! Ima prelom lobanje, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT!

Nakon saslušanja u policijskoj stanici, S. I. je priveden nadležnom tužiocu, po čijem zahtevu mu je određen pritvor do 30 dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija