• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

16.05.2019

21:11

(FOTO) UHAPŠEN Novosađanin koji je iz stana pucao vazdušnom puškom!

Vesti

(FOTO) UHAPŠEN Novosađanin koji je iz stana pucao vazdušnom puškom!

Podeli vest

Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Novom Sаdu uhapsili su M. J. (19) zbog postojаnjа osnovа sumnje dа je, u nekoliko nаvrаtа, iz svog stаnа pucаo iz vаzdušne puške i lаkše povredio četvoro sugrаđаnа. On je od 3.do 5. maja na ovaj način počinio krivično delo izаzivаnje opšte opаsnosti

- Osumnjičenom je određeno zаdržаvаnje do 48 sаti, po odobrenju jаvnog tužiocа kome će, uz krivičnu prijаvu, biti doveden nа sаslušаnje. Policijskа uprаvа u Novom Sаdu pozivа grаđаne koji su, eventuаlno, oštećeni ovim krivičnim delom, а nisu to prijаvili policiji, dа se jаve nа broj telefonа: 451- 125 – navode iz novosadske policije.

Jedna od pogođenih žena ispričala je da je dijabola pogodila, dok je šetala sa kćerkom Bulevarom Jaše Tomića ka ulici Kraljevića Marka, u blizini Glavne autobuske i železničke stanice u Novom Sadu.

Foto: S.K.

- Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške – rekla je ova Novosađanka.

Na jednom od ulaza u zgradu bilo je okačeno i obaveštenje: "Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sledeća meta"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 4 godine

Strpati bolesnog idiota na 5 godina prinudnog rada u kamenolomu a društvo da mu prave roditelji koja ga divno vaspitaše.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija