• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

23.05.2019

21:49

SUPRUŽNICI OPTUŽENI ZA SVIREPO UBISTVO, SENAD PRED SUDIJOM:  Žena i ja nismo ubili i spalili njenog švalera!

Vesti

SUPRUŽNICI OPTUŽENI ZA SVIREPO UBISTVO, SENAD PRED SUDIJOM: Žena i ja nismo ubili i spalili njenog švalera!

Podeli vest

Nemamo nikakve veze sa ubistvom Anela Papića kod Sjenice u junu 2017, rekli su Senad i Mubera Muhović pred sudijom. Mubera je, međutim, za Informer pre dve godine priznala da je nasmrt pretukla i spalila Anela

Supružnici Senad i Mubera Muhović iz Sjenice juče su na pripremnom ročištu negirali da su u junu 2017. kamenom smrskali glavu njenom ljubavniku Anelu Papiću, a zatim ga, još živog, zapalili i dokrajčili!

Mubera je, međutim, u julu 2017. za Informer priznala da je sama ubila Anela i tvrdila je da njen muž nije imao nikakve veze sa zločinom! Ona je tada rekla i da će na sudu do detalja objasniti šta se sve dešavalo kobnog dana u sjeničkom selu Ponorac.

Pobegli, pa se predali

Bez dileme

Nema nikakve dileme da su Muhovići ubili Papića, postoji puno dokaza za to
Izvor iz policije

Prema navodima iz optužnice, Mubera je sa Anelom dugo bila u ljubavnoj vezi, a za to je sredinom juna 2017. čuo njen muž Senad, koji je radio u Nemačkoj, pa je odmah došao u Srbiju. Muhovići su se tada posvađali, a Mubera je zatim 23. juna te godine Anelu poslala poruku da dođe do šumarka u selu Ponorac, gde su se ranije često krišom sastajali.

Anel je tog dana ubijen sa 27 udaraca kamenom u glavu i njegovo telo je potom spaljeno. Odmah zatim, kako stoji u optužnici, Muhovići su pobegli u Nemačku, ali su se dve nedelje kasnije predali našoj policiji na graničnom prelazu Horgoš.

Samo dan pre predaje, reporter Informera je telefonom razgovarao sa Muberom.

Foto: Anel Grbović

Anelov otac: Muhovići imali i saučesnika

Anelov otac Ahmo Papić uveren je da je Muhovićima neko pomogao da ubije njegovog sina.
- Znao sam da su se Anel i Mubera godinama tajno viđali, a onda su i prestali da kriju tu vezu. Po Sjenici se pričalo i da imaju i decu. Bio sam protiv te veze, molio sam Anela da je ostavi, ali me nije poslušao i eto kako je završio - rekao nam je Ahmo.

- Nije tačno da smo Anel i ja bili ljubavnici! On me je godinama proganjao, pretio mi je, govorio je da prati moje dve ćerke i tada sam pukla. Bilo je ili on, ili ja! Ili da ubijem njega, ili da presudim sebi. Senad je bio pored mene kada sam to uradila, ali on nema nikakve veze sa ubistvom - kazala je tada Mubera našem reporteru.

Nakon hapšenja na Horgošu sjenička policija je odmah organizovala nekoliko vozila i desetak policajaca, koji su otišli do srpsko-mađarske granice kako bi preuzeli Muhoviće.

Promenili priču

- Oboje su bili uplašeni. Mubera je plakala i ponavljala da je bila primorana da odbrani svoju decu i porodicu - ispričao je tada naš izvor iz policije.

Muhovići su zatim prebačeni u novopazarski Okružni zatvor, u kom se nalaze i danas. Skoro dve godine čekaju na početak suđenja jer je optužnica nekoliko puta bila na doradi zbog promene tužioca i zbog bolesti predsednika sudskog veća.

27

PUTA SU SENAD I MUBERA KAMENOM UDARILI ANELA U GLAVU

U međuvremenu, Muhovići su odlučili da negiraju bilo kakvu vezu sa Papićevim ubistvom. Odbrana tvrdi da su dokazi protiv Muhovića slabi i da je tužilaštvo u protekle dve godine pokušavalo da dobije na vremenu i da ih "pojača".

Tako su Muhovići juče na pripremnom ročištu tvrdili da "nisu ubice, da u potpunosti odbacuju navode iz optužnice i da će sve detaljno ispričati tokom suđenja".

Na drugoj strani, u novopazarskoj policiji, koja je radila na ovom slučaju, u više navrata su naveli da nema nikakve dileme da su Muhovići ubili Papića i da postoji puno dokaza za to. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija