• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

23.05.2019

21:58

OVO JE ŠLJUKIN SIN KOJI JE DANAS UHAPŠEN! Delovalo je da nije krenuo očevim stopama, bio je vrhunski sportista, osvojio pregršt medalja i predstavljao Srbiju na Olimpijskim igrama!

Vesti

OVO JE ŠLJUKIN SIN KOJI JE DANAS UHAPŠEN! Delovalo je da nije krenuo očevim stopama, bio je vrhunski sportista, osvojio pregršt medalja i predstavljao Srbiju na Olimpijskim igrama!

Podeli vest

Andrija Šljukić (24) sumnjiči se da je još jednim muškarcem upao u kuću u Kaluđerici i od starice i njene ćerke oteo mobilni telefon, 105 evra i 20.000 dinara

Andrija Šljukić (24), sin ubijenog vođe „zvezdarskog klana“ Sredoja Šljukića Šljuke, uhapšen je juče zbog sumnje da je 17. aprila rano ujutro s Nikolom Draškovićem (30) provalio u kuću žene (79) i mučio nju i njenu ćerku da bi im oteo nešto više od 30.000 dinara!

Lisice su stavljene i Draškoviću.

- Kako se sumnja, nakon što su nasilno ušli u kuću u beogradskom naselju Kaluđerica, oni su oborili ćerku na pod i vezali je selotejp trakom. Jedan od dvojice uhapšenih je potom vlasnicu kuće, ženu staru 79 godina, koja je u tom trenutku izašla iz sobe, odgurao u sobu i oborio na krevet. Sumnja se da su potom sa kreveta uzeli torbu u kojoj je bilo 20.000 dinara, 105 evra, mobilni telefon i dokumenta. Nakon toga su pobegli - kaže naš izvor iz istrage.

UHAPŠEN ŠLJUKIN SIN ZBOG RAZBOJNIŠTVA U KALUĐERICI?!

 

Pretresom stana u kom boravi Šljukić pronađen je i pištolj, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za nedozvoljeno držanje oružja.

Foto: Reuters

Inače, Šljukić je javnosti dosad bio poznat kao mlad i perspektivan sportista, koji je osvajao brojne medalje i kao jedan od naših najtalentovanijih veslača učestvovao na Olimpijskim igrama u Riju.

- Svestan sam da me mnogi doživljavaju kroz očevu prizmu, ali se ne opterećujem time. Svako može da priča šta god želi, nemam problema s tim. Mogu samo da kažem da sam imao najboljeg oca na svetu i, ako osvojim medalju u Riju, njemu ću je posvetiti - rekao je tada Šljukić i naveo da je posle ubistva oca preko noći odrastao.

Podsetimo, Sredoje Šljukić ubijen je 27. septembra 2002. godine na auto-putu kod Sava centra. Kako je utvrđeno, njega su ubili pripadnici „zemunskog klana“, a u pucnjavi je nastradao i njegov brat Zoran.

Foto: Beta

Osvojio mnoštvo medalja

Andrija je rođen 8. septembra 1995. godine, iza sebe ima mnoštvo medalja i priznanja, kako u juniorskij tako i u seniorskoj konkurenciji.

Samo u juniorskoj konkurenciji osvojio je tri odličja i veoma brzo se pokazao na veslačkoj sceni i dokazao da se radi o pravom veslačkom i sportskom biseru.

Na juniorskom prvenstvu Starog kontinenta, zajedno u paru sa Bojanom Došljakom ima srebrnu medalju, na Svetskom prvenstvu u Trakaiju za juniore ima takođe srebrnu medalju u skifu. Priču je zaokružio sa zlatnom medaljom na Balkanskom prvenstvu u Beogradu.

Šljukićeve uspehe u juniorskoj konkurenciji krunisao je Olimpijski komitet Srbije (OKS) proglasivši ga za najboljeg mladog sportistu u 2013. godini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Ukapirao i on gde su pare,jer od veslanja nema ništa.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija