• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

29.05.2019

10:44

(VIDEO/FOTO) DANIMA SE IZ STANA ČULE SVAĐE I UDARCI! Jezivi detalji stravičnog ZLOČINA NA VRAČARU! Komšije u šoku, UBIČINA SESTRA ODVELA SINOVE SA MESTA GDE IM JE OTAC ZAKLAO MAJKU!

Vesti

(VIDEO/FOTO) DANIMA SE IZ STANA ČULE SVAĐE I UDARCI! Jezivi detalji stravičnog ZLOČINA NA VRAČARU! Komšije u šoku, UBIČINA SESTRA ODVELA SINOVE SA MESTA GDE IM JE OTAC ZAKLAO MAJKU!

Podeli vest

U Ulici Desanke Maksimović 19 na Vračaru jutros se dogodilo teško ubistvo, a motiv bi mogli biti dugovi u koje su upali supružnici Spasić

Policija je u njihovom stanu pronašla beživotno telo Jelene Spasić (52), pored nje je ležao njen suprug Boško Spasić (44) i on je davao znake života. Pored njegovog tela bio je nož.

Kako saznajemo, muž je navodno ubo ženu u vrat i ubio je, pa sebi presekao vene. Interventna je upala dok je davao znake života. Hitna pomoć ga je prevezla i on, po svemu sudeći, nije životno ugrožen.

Rođaci Spasića kažu da su Jelena i Boško imali harmoničan brak i da su lepo živeli. Imaju dve firmne za jonizatore za prečišćavanje vode. Međutim, Bošku je navodno propao neki veliki posao i upali su u velike dugove pre nekoliko meseci.

Foto: Informer

Dugovi kao mogući motiv

Rođaci Spasića tvrde da su Jelena i Boško imali harmoničan brak i da su lepo živeli. Imaju dve firmne za jonizatore za prečišćavanje vode. Međutim, Bošku je navodno propao neki veliki posao i upali su u velike dugove pre nekoliko meseci.
Počeli su da prodaju nekretnine da bi se izvukli. Upravo ti dugovi bi mogli biti motiv za ubistvo.
Prema našim informacijama, nikada nije bilo prijava nasilja u porodici kod njih.

Dok neke komšije tvrde da su viku čuli i ranije, drugi kažu da su imali harmoničan brak

- Imali su složan brak, dvoje dece. Jedno dete je bilo bolesno, zajedno su to dete lečili. Imao je tumor na mozgu. Ima 12-13 godina. I drugi sin im je otprilike tog uzrasta. Dobri dečaci, dobra porodica, mene čudi da je to moglo da se desi Bošku. On je jedan divan dečko, iz jedne dobre porodice - kaže komšinica porodice Spasić, u čijem se stanu jutros dogodila velika porodična tragedija.

Komšinica Gordana Stanojević, koja živi u suterenu zgrade kaže da jutros nije čula ništa, a ni ranije i da ništa nije ukazivalo na to da se nešto dešava. Navodno se nikad ni galama nije čula.

Foto: Informer

- A znate kako su im slatka deca kad stanu na stepenice, pa kažu: "Dobar dan, tetka Goco, kako ste" - kaže Gordana.

MUŽ ZAKLAO ŽENU NA VRAČARU, PA POKUŠAO DA SEBI PRESEČE VENE! Poznanici kažu da su imali SUPER BRAK!

Međutim, kako su nam druge komšije rekle, baš jutros se čula vika.

- Čulo se jutros kroz ventilaciju, neka vika, nasilje. Tukao ju je, izgleda. Čuli smo i ranije isto - rekle su komšije.

Foto: Informer

Jelenine i Boškove sinove iz stana je izvela njihova tetka, Boškova sestra.

Kako reporterI sa lica mesta kažu, deca su delovala uznemireno i izbezumljeno. Pretpostavlja se da su bila u stanu u trenutku zločina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dana

pre 4 godine

Tukao ju je izgleda... A policiju da zovete, nista?

Ne podnosim nasilje

pre 4 godine

Zvala sam jednom policiju I prijavila nasilje u porodici u komsiluku, policija sa Vozdovca je momentalno reagovala, privela nasilnika... hvala bogu, obradise ga nekako, od tada se smirio... da ne cuje zlo... vredi pozvati, bar ponekad.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija