• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2019

15:51

NA MAGISTRALNOM PUTU U DUPKE PUNIM KOLIMA ZAPLENJENA KOZMETIKA, GARDEROBA I TEHNIČKA ROBA! Uspešna akcija carinika!

Vesti

NA MAGISTRALNOM PUTU U DUPKE PUNIM KOLIMA ZAPLENJENA KOZMETIKA, GARDEROBA I TEHNIČKA ROBA! Uspešna akcija carinika!

Podeli vest

Carinici su u sredu na magistralnom putu Niš-Prokuplje, zaustavili automobil dupke pun kozmetike, garderobe i tehničke robe stranog porekla bez plaćenih carinskih dažbina, saopštila je Uprava carine Srbije

Kako se navodi, nešto posle ponoći, carinski službenici su na parkingu u blizini benzinske stanice posumnjali da se u vozilu "folkvagen šaran" novopazarskih registarskih oznaka kojim su iz pravca Niša putovala dvojica srpskih državljana iz Novog Pazaranalazi, nalazi krijumčarena roba.

Pronađeno je 70 parfema "lankom", "šanel", "armani" i drugih, 20 tečnih pudera, 36 komada razne garderobe - pantalona "riplej", "monkler", majica sa istim natpisom, kožnih jakni "gvado", kao i 12 pari kožnih čizama i patika s natpisom "anđelina džons", za koje se sumnja da su falsifikati turskog porekla pomenutih brendova.

PALI DILERI IZ BEOGRADA! POLICIJA pronašla 22 PAKETIĆA KOKAINA I PIŠTOLJ!

 

Takođe je pronađena razna tehnička oprema - 10 setova led ploča za reklame s trafoom, 30 led zidnih lampi u boji, 24 adaptera, kao i više od 300 komada elektroopreme poput izolir-traki i produžnih kablova.

Sporna roba je zaplenjena, a za prekršaj su odgovorna oba putnika, s obzirom na njihovu izjavu da kozmetika, garderoba i deo tehničke opreme pripadaju 65-godišnjem vozaču, a ostatak tehnike 60-godišnjem suvozaču, kaže se u saopštenju Uprave carine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija