• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

30.05.2019

12:20

OTAC UBIJENE DEVOJČICE NASLUTIO ZLO: Rekao sam supruzi: "Zoran će nauditi našem detetu, osvanućemo u novinama"!

Vesti

OTAC UBIJENE DEVOJČICE NASLUTIO ZLO: Rekao sam supruzi: "Zoran će nauditi našem detetu, osvanućemo u novinama"!

Podeli vest

Ovako priča Dragan Purić (30), devojčice Lune F. (3) koju je, sumnja se, udarcima usmrtio očuh Zoran A. (29)

Suprugu sam upozoravao na to da postoji opasnost da Zoran može da naudi našem detetu i da ćemo izaći u svim novinama. Molio sam je da se vrati kući, ali ona to nije htela da učini. Slutio sam da će ovako nešto da se desi mojoj ćerki... Ovako, za Novosti, priča Dragan Purić (30), zakonski suprug Vesne F. (24) čiju je ćerku L. F. (3) udarcima pesnicom, kako se sumnja, usmrtio Zoran A. (29) iz Prahova kod Negotina. 

Vesna i Zoran su se poznavali iz srednje škole, priča Dragan, koji sa svojom suprugom ima i petogodišnjeg sina.

- Njih dvoje su se dopisivali preko Fejsbuka, a onda mi je Vesna pre mesec i po dana kazala da ide na rođendan kod jedne drugarice u Negotin - priča Purić.

MALA LUNA (3) IMALA SLOMLJENU NADLAKTICU, BRANILA SE DO KRAJA! Novi obrt u istrazi zločina kod Negotina: PRITVOR ODREĐEN I MAJCI VESNI! Očuh monstrum sve priznao!

Međutim, kada je ujutru ustao, Dragan je video da Vesne nema kod kuće, kao i njegove ćerke.

- Pozvao sam drugaricu kod koje je moja supruga navodno otišla na rođendan, ali mi je ona kazala da Vesnu nije videla najmanje godinu dana - nastavlja Dragan. - Kasnije sam preko svojih prijatelja saznao da je pobegla kod Zorana u Prahovo.

Dragan kaže da je zvao Vesnu na mobilni telefon, ali da ona nije želela da se javi. Posle izvesnog vremena ipak mu se javila, a on ju je zamolio da se vrati kući.

- Rekla mi je da nema nameru da se vrati kući - u neverici je Dragan. - Tada sam joj rekao da o Zoranu kruže loše priče i da će sve to loše da se završi. Ali, ona nije htela da me sluša.

Nakon toga Dragan je pozvao i Zorana i rekao mu je da nije u redu da mu rastura brak.

- Molio sam ga da mi vrati suprugu - priča Dragan. - Međutim, on mi je kazao da Vesna želi da živi sa njim i da sam ja prošlost u njenom životu. Takođe mi je rekao da nije znao da je moja supruga udata. 

PREOKRET! Devojčica (3) NIJE PALA sa terase! Očuh priznao DA JE UBIO!

Dragan kaže da je za smrt ćerke čuo u ponedeljak od bratanca.

- Desilo se ono čega sam se najviše plašio. Zoran je krvnički istukao moju ćerku i ubio je na licu mesta - neutešan je Dragan.

Kako je predviđeno, devojčica bi u petak, 31. maja trebalo da bude sahranjena na groblju u negotinskom selu Slatina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 4 godine

Molim državu da dopuste Draganu da se obračuna sa Zoranom za ovo sto je uradio. Dokle više ovakvi idioti nedužnu decu da ubijaju.

Srbijo budi se

pre 4 godine

Uvesti smrtnu kaznu nitkovima kao ovom pod hitno. Potpusuju se peticije za svakakve gluposti pa mora I za ovo. Treba stati na putu maltretiranju neduznih bica I kazniti nitkove. Peticija za uvodjenje smrtne kazne a ne pritvor ovom monstrumu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija